Spiros Poullos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 http://www.aquariandrumheads.com/products/accessories http://images.miretail.com/products/optionLarge/Aquarian/260103.jpg Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορουμε να τα βρούμε αυτά...εχω ενα Wuhan China 14'' που το φοβάμαι...αυτο νομιζω θα του επιμηκυνει τη ζωη λιγουλάκι... Ταχε στο Θωμα αλλα δε τα βλέπω πλέον...φτου... Εκτος απο το Γαβριηλο που λογικα αυτος θα τα εχει γιατι σχεδον 10 € θελω πηγαινε/ελα διοδια βεζινες για να φτασω εκει... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Φιλε εχω ενα τετοιο που χρησιμοποιω για ενα 16' Dream china (ιδιο ακριβως με wuhan).To ειχα παρει απο Αγγλια εαν θυμαμαι καλα απο www.drumwright.co.uk. Μπορεις να τα βρεις και απο ebay.Για Ελλας εχω επιφυλαξεις.... Τα εχουνε και στο studio terra στην Ηλιουπολη.Για παρε τους ενα τηλεφωνο μηπως ξερουν κατι παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 στο ebay τα βρηκα στο uk αλλα με τα μεταφορικα παει πιο πολλα και ισως δεν αξιζει...απο αμερικη δε το συζητω καν! το drumwright ωραιο φαινεται και εχει και καλες υπηρεσιες...ποσο χρεωνει μεταφορικα ξερεις? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Ταχε στο Θωμα αλλα δε τα βλέπω πλέον...φτου... Εκτος απο το Γαβριηλο που λογικα αυτος θα τα εχει γιατι σχεδον 10 € θελω πηγαινε/ελα διοδια βεζινες για να φτασω εκει... Ναι, αλλά κι απ' το Θωμά δεν θα πλήρωνες το 20άρικο για έξοδα αποστολής; Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 οχι γιατι θα επαιρνα κιαλλα μαζι... ;) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 στο ebay τα βρηκα στο uk αλλα με τα μεταφορικα παει πιο πολλα και ισως δεν αξιζει...απο αμερικη δε το συζητω καν! το drumwright ωραιο φαινεται και εχει και καλες υπηρεσιες...ποσο χρεωνει μεταφορικα ξερεις? εχουνε στανταρ χρεωσεις αναλογα με το βαρος.Δε συμφερει πχ να παρεις μονο αυτο.Για ενα dw ταμπουρο με ειχαν χρεωσει περιπου 30 λιρες ενα θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Έχω 16,20,22 wuhan china σε τέτοια αγορασμένα από ebay. Τα έχω 3χρόνια χωρίς πρόβλημα. Απλά επειδή βιδώνουν στο άκρο του της βάσης του πιατινιού οπότε προσοχή για να μην προκαλέσεις πρόβλημα στο σπείρωμα από το βίδωμα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 δε μου λες ρε δημητρη...η βιδα δεν ειναι ντραμοβιδα ε..? με κατσαβιδι κανονικα τη βιδωνεις...παιζει να την αλλαξεις με ντραμοβιδα για πρακτικους λόγους? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Εγω παντως μια φορα που επαιξα με τετοια τα σιχαθηκα..απαισιο feeling δινουνε...χτυπας το πιατο και παει σαν π@#τ@ν@ απο εδω και απο εκει...αν μπορεις παιξτα καπου πριν τα αγορασεις γιατι μου φαινονται πεταμενα λεφτα... http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά είναι αρκετά μεγάλης διατομής....ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση