Προς το περιεχόμενο

VHT


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλη Χρονια παιδες....Περασαν βεβαια τα χριστουγεννα αλλα εμενα μου αρεσι να κανω κατοπιν τις αγορες μου..λοιπον εχω τον εξης τελικο

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/antouan_z/4484.jpg

 

Και σκεφτομαι να τον σπρωξω(οχι απο τον γκρεμο) και να παιξω μπαλα εδω

 

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/antouan_z/power-amp-1.gif

 

Εχουμε καμμια γνωμη....;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι έχω να πω οτι αγοράζω τον peavey.... :lol:

ο VHT ε'ίναι πολυ καλός τελικός...και ψιλομοντέρνος θα έλεγα...σφιχτά μπάσα...κτλ κτλ...μάλλον ο καλύτερος καινούργιος τελικός...

απλά για μένα ο καλύτερος τελικός...τον οποίο βρήκα τυχαία...είναι ο Strategy 400 o Mesa του 92'...απλά τέλειος...το μόνο του μειονέκτημα είναι οτι είναι ΜΟΝΟ 35 ΚΙΛΑΚΙΑ...και μου κλείνει το σπίτι στο κουβάλημα....και έιμαι λίγο γραφικός στα live που σκάω σε κάτι παρακμιακά μαγαζιά με ένα rack σαν ψυγείο.... :wink:

ο peavey με ενδιαφέρει χωρίς πλάκα...αν τον δώσεις πεσμου...για να τον έχω για δεύτερο set up. thanxxx 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο ενισχυτης που εχεις ειναι εκπληκτικος (και στο λεει καποιος που δεν πολυσυμπαθει τα rack συστηματα),δεν νομιζω οτι η (πενταπλασια?) τιμη του VHT θα σου δωσει & πενταπλασια καλυτερο ηχο.. :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα antouan εγω ειχα ενα διλλημα για τον Mesa 50/50 και τον VHT 50/50 και ειχα κανει ενα post.....ακομα αργει η αγορα rack αλλα ο συνκιθαριστας μου που ψαχνει τελικο για να βαλει στο jmp του (εχω κανει μια ερωτηση οσον αφορα στο ποστ με τις groovetubes)

εχει παιξει με τον vht και ειχε παθει την πλακα του!!απλα δεν εχει ακουσει τον mesa ....(ουτε εγω και θελω πολυ αν τον εχει καποιος να τον ακουσω :D ) εσυ εχεις ακουσει τον mesa??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

File Zakk,δεν εχω ακουσει τον Mesa και τολμω να πω οτι δεν μου αρεσει ο ηχος τους γενικα,δηλαδη οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα...οι fan Boogie παρακαλω μην βαρατε!!!

Ελεγα να παιξω με αγορα Diezel αλλα μετα δεν θα εχω ουτε για βενζινη...για αυτο πηγα σε vht,που ειναι σε αρκετα λογικη τιμη για rack unit..

AAAAA....πες στο φιλο σου να πεταξει το jmp,το ειχα και εγω και δεν τραβουσε,ψοφιο απο γκαζια...SansAmp PSA1 και τα μυαλα στα καγκελα...τσιμπαει λιγο (880 το ειχα παρει)αλλα απο εκει και περα τελειωσα απο προενισχυση!!!

Φυσικα αυτα ειναι γνωμες και αποψεις δικες μου και οχι κανονας...Προς Θεου!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχαχα! :lol: :lol: και εγω το PSA θελω να παρω !Του το εχω πει να το πεταξει και να παρει κανα PSA να βρει την υγεια του! Μαλλον εχουμε κοινα γουστα 8) Τωρα οσο αφορα τον mesa δεν μπορω να πω οτι εχω ακουσει αρκετους γαι να εχω αποψη αλλα απ'οτι μου εχουν πει ο mesa με τον VHT μοιαζουν(για τους τελικους μιλαμε παντα).....δεν μπορω να βοηθησω sorry ....αλλα αν ακουσεις κατι πες μου please! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου