Προς το περιεχόμενο

Πάει το αυτόγραφο!! :'(


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φίλοι συμφορουμίτες,

 

Όπως όλοι σας γνωρίζεται (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζετε  >:() πέρυσι το καλοκαίρι είχε έρθει για μια μοναδική συναυλία ο ένας και μοναδικός Carlos Santana και σαν καλός μουσικός και εγώ που είμαι έπεισα τον πατέρα μου να οδηγήσει 600 χλμ από Καβάλα-Αθήνα για να δω την συναυλία του!! (Μαζί με την συναυλία των Scorpions μιας και με βόλευαν οι ημερομηνίες!!) Πάμε και εμείς ωραία και καλά και κλείνουμε δωμάτιο στο ________ ξενοδοχείο στο Σύνταγμα. Και γίνεται η συναυλία των Scorpions! Και περνάει μια μέρα, περνάν δυο μέρες, περνάν τρεις μέρες και έφτασε η μέρα για τον Santana!! Πάω και 'γω σαν καλό παιδί, απολαμβάνω το show και πέφτω να κοιμηθώ το βράδυ στο ξενοδοχείο.. Και πώς ξυπνάω το άλλο πρωί και πάω στην αίθουσα του πρωινού και κάνω ένα "κλικ" το κεφάλι και...  :o O SANTANA ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ!!!  ;D  ;D  ;D (Συγνώμη για το Caps Lock αλλά ήθελα να δώσω έμφαση..) Μου κόπηκαν τα πόδια!! Και πάλι καλά η μητέρα μου το κατάλαβε αυτό και φώναξε έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου και τον ρώτησε αν μπορούσα να μιλήσω λίγο με τον Santana. Πηγαίνει, τον ρωτάει, με δείχνει (ήμουν έτοιμος να λυποθυμήσω!!) και μετά έρχεται και μου λέει πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και πως θα το ήθελε πολύ!! Πάω κ γω, και για να μην σας τα πολυλογώ σηκώνεται, μου σφίγγει το χέρι ("τώρα θα λιποθυμήσω, τώρα θα λιποθυμήσω!!") του λέω για την συναυλία και πως ήταν καταπληκτική και του δίνω το εισιτήριο και το υπογράφει! Δεν μπορούσα να το διανοηθώω!! Το έβαλα σε μια θήκη και το είχα πάνω στο γραφείο μου και το καμάρωνα κάθε μέρα!! Περνάει ο καιρός, και στις 26 Φεβρουαρίου του 2010 αποφασίζουμε να πάμε Αθήνα πάλι, οπότε κλείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο και ξεκινάμε να πάμε με το τρένο!! (Περιττό να πω ότι όταν φτάσαμε στην αποβάθρα είχαν κλείσει τις πόρτες και ήταν έτοιμο να φύγει το τρένο!  :P) Πάμε Αθήνα, αφήνουμε τα πράγματά μας και πάμε κατ' ευθείαν στα Public! Το απόγευμα που επιστρέφουμε πάμε να μπούμε μέσα και βλέπουμε απ' έξω αστυνομία.. Αμέσως κατάλαβα τι συμβαίνει γιατί είδα την πόρτα ανοιχτή και τρέχω μέσα να βρω το σακίδιό μου. Από 'δω, από 'κει, πουθενά! Κοιτάω στον ουρανό με μια προσπάθεια να χαμογελάσω χωρίς όμως να τα καταφέρω και λέω "Γιατί θεέ μου;". Τι είχα μες την τσάντα μου; Το αυτόγραφο του Santana, μια φυσαρμόνικα υπογεγραμμένη από τον Steven Tyler (Aerosmith) που ήταν δώρο Χριστουγέννων από τους γονείς μου και ένα τετράδιο με τραγούδια που έγραφα.. Και να φανταστείτε ότι όταν μου είπε η μαμά μου να μην το πάρω το αυτόγραφο μαζί μου εγώ της απάντησα: "Και τι θα γίνει αν μπουν κλέφτες στο σπίτι μας και το πάρουν;" Αα, και μην το ξεχάσω, την ημέρα που έγιναν όλα αυτά (26/02/10) τύχαινε να ήταν και τα γεννέθλιά μου... :'(

 

Υ.Γ: Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να διαγραφεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου..

 

 

Από τον Bach στον Jon Lord.. Αυτό θα πει εξέλιξη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φρικη!!!

ενταξει φαντασου να σου ειχαν κλεψει και την αγαπημενη σου κιθαρα?

θα ηταν κομματακι πιο βαρυ

κεραυνοπουλο εν δραση!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά κρίμα. Καταλαβαίνω πόσο σημαντικά πρέπει να ήταν αυτά για σένα. Και για μένα θα ήταν. Αν είναι η μοίρα σου, δυστυχώς... Αλλά λίγο σε έχασα στο πώς εκλάπησαν τα πράγματα... Πού τα αφήσατε;

(Οι γονείς σου πολύ cool για να σου πάρουν τέτοιο δώρο...)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικα συγκλονιστικο. Σα ταινια αμερικανικη ρε φιλε. Λυπαμαι πολυ. Ειναι οτι ''καλυτερο'' εχω διαβασει εδω μεσα.

Να σου πω υπαρχουν χειροτερα? Κλισε

Απλα σου λεω πως το σημαντικοτερο ολων δε μπορεσαν να σου το κλεψουν και ουτε προκητε ;)

Και....για μαθημα σου υπενθιμυζω το μυθο του Αισωπου(τι να λεμε λες και τα εφαρμοζω και γω?) Το ελαφι και το λιονταρι.

Υγεια και χαμογελο. 8)

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποοο, τραγική ειρωνία. Πραγματικά γκαντεμιά. Πάντως ντάξει σημασία εχει ότι μίλησες με τον ίδιο τον Santana. Αυτο δεν μπορεί να στο κλέψει κανένας  ;)

....another day.....another corpse....another reason...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κρίμα ρε φίλε, αλλά και συ ολοκληρο ταξίδι έκανες και δεν ειχες φωτογραφική μηχανή μαζί σου να τραβήξει ο πατέρας σου τη χειραψία.Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα, πως είναι λίγο κουφό τον πως εκλάπη η τσάντα σου!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κρίμα ρε φίλε, αλλά και συ ολοκληρο ταξίδι έκανες και δεν ειχες φωτογραφική μηχανή μαζί σου να τραβήξει ο πατέρας σου τη χειραψία.Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα, πως είναι λίγο κουφό τον πως εκλάπη η τσάντα σου!!

 

ναι...αλλη δουλεια δεν ειχε απο το να γραψει ενα ολοκληρο κατεβατο γαι να κανει απλα..εντύπωση,τι εντυπωση δηλαδη που για λύπηση ειναι!

 

τιποτα φιλε..δεν βαριεσε αυτο που ειπε και ο ThePilgrim ..Πάντως ντάξει σημασία εχει ότι μίλησες με τον ίδιο τον Santana. Αυτο δεν μπορεί να στο κλέψει κανένας 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πωλούνται:

1.Aυτόγραφο του Santana σε εισητήριο από συναυλία στην Αθήνα το 2009

2.Μια φυσαρμόνικα υπογεγραμμένη από τον Steven Tyler (Aerosmith)

3.Ένα τετράδιο με τραγούδια (δώρο!)

 

Τιμή εκκίνησης 300Ε ;D ;D ;D

 

Έχουμε πάθει και χειρότερα φίλε...

Eδώ στην Αγγλία μας έκλεψαν ολόκληρο Korg Triton στο Τρένο προς Λονδίνο με τη θήκη και το βρήκα σε live στην ίδια πόλη μετά από τρεις βδομάδες!!!

Το αναγνώρισα από το serial number και από τo σημάδι ενός sticker που έλειπε, φαινόταν ακόμα η κόλλα.

Καλά που δεν φάγαμε και ξύλο από τους μαύρους, βέβαια πήγε δικαστικώς με την αγορά λιανικής και την αναφορά κλοπής στην αστυνομία και το πήρα πίσω και ευτυχώς ήταν και ασφαλισμένο.

 

Τη θήκη ακόμα την ψάχνω άμα βρει κανένας καμια θήκη Gator μάυρη σε κανα τρένο προς Λονδίνο στείλτε ένα pm!

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου