Προς το περιεχόμενο

IBANEZ GRG 170DX


alkias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρετε τι λέει σαν κθάρα???

Την ειδα σημερα ( http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=GRG170DX&color=0 ) 219 euro στο μουσικόραμα και ξετρελαθηκα

Να την τσιμπισω για τα γενεθλια μου?

τύχη ευνοεί τους τολμηρούς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα χρήματα που θα δώσεις είναι μια χαρά. Αλλά μην περιμένεις ότι έχεις ανακαλύψει την ευκαιρία του αιώνα... Έχω παίξει πάρα πολύ με αυτή την κιθάρα και την έχω ακόμη, βέβαια μόνο στην όψη μοιάζει με αυτήν που θα αγοράσεις εσύ (αλλαγμένοι μαγνήτες, bridge, κλειδιά, και όλα τα ποτενσιόμετρα/switches/καλώδια στο σώμα και το εσωτερικό της.)

 

+:

Ελαφριά κιθάρα με πολύ ευκολόπαικτη ταστιέρα και παρά την έλλειψη locks στο headstock δεν χάνει διαρκώς το κούρδισμα όπως αρκετές κιθάρες από την φθηνή σειρά της Ibanez.

O διπλός μαγνήτης στο bridge αποδίδει καλό output με κάπως πολλά πρίμα, παίζοντας όμως λίγο με το tone και το ΕQ του ενισχυτή τον φέρνεις στα ίσα του.

 

 

-:

Το τρέμολο που διαθέτει και το bridge της είναι πατάτες...με το που θα χρησιμοποιήσεις το τρέμολο το κούρδισμα χάθηκε! Τα saddles toy bridge είναι πολύ μέτρια κατασκευή και μετά από χρήση 1 χρόνου αρχίζουν να κόβουν τις χορδές όταν τις περνάς και κουρδίζεις (μου το είχαν κάνει 2-3 φορές πριν το bridge πάει περίπατο...)

Ο μεσαίος μονός μαγνήτης είναι επιεικώς απαράδεκτος...Βγάζει φοβερά πολύ θόρυβο και εξαφανίζει όλο το sustain!

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Κι εγώ τόσα χρήματα είχα δώσει γι' αυτό το όργανο κι 1 χρόνο αφού την αγόρασα έδωσα συνολικά άλλα τόσα για να αλλαχτούν όσα σου ανέφερα παραπάνω κι ευτυχώς που ο φίλος που τα έφτιαξε όλα δεν πήρε χρήματα για την δουλειά που έκανε.

 

Σίγουρα για 220 ευρώ είναι value for money...αλλά για να γίνει μια πραγματικά καλή κιθάρα και παικτικά και όσον αφορά τον ήχο της το budget είναι 450 ευρώ...και με τόσα χρήματα αν δεν έχεις άλλη κιθάρα πάρε μια Light Ash Tele από κανένα online store (δεν κάνω διαφήμιση σε κανέναν...πάρε από όποιον γουστάρεις εσύ!) και θα είσαι μια χαρά!

 

Για έναν beginner είναι ΟΚ, αλλά έναν άνθρωπο, που παίζει σοβαρά κιθάρα 2-3 χρόνια ή παραπάνω, δεν μπορεί να το ικανοποιήσει αυτό όργανο αν δεν του αλλάξεις τα φώτα![/b]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια πίγα σήμερα στον Τρίμι και την είδα και ξετρελάθηκα με την κιθάρα.

Πάντως και τα παιδια πολυ εξυπηρετικά, μου την έφεραν του κουτιου (γιατί δεν την ρίχαν επάνω) μου την κούρδησαν κανονηκότατα κ.τ.λ. και τιμι 230Ε (Δηλαδή όσο θα την έπερνα από τον Θωμά μπορεί και φτηνότερα) και μετρητα θα μου κάνουν καλύτερη τιμη.

τύχη ευνοεί τους τολμηρούς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου