kostas-slash Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Γεια σας. Αγόρασα μία κάρτα ήχου M-audio fast track pro και το cd που είχε μέσα για instal είναι μόνο για windows xp. Ρώτησα σε μαγαζιά (σοβαρά μαγαζιά) και μου είπαν ότι υπάρχουν drivers για vista. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τους drivers? ευχαριστώ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver&PID=dc340ab8cea5971492be28a0f1f1ae81&serie_ID=6#tabs Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver edit: ήρθα δεύτερος Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 παιδια σας ευχαριστω πολύ. παω να κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnClub Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 εμενα παντως αυτοι που κατεβασα για τα 7 τρώνε συχνα κολληματα αλλα σταματησα να ασχολουμε και κανω κανα reboot που και που Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zerocool55 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Η M-audio στο site της εχει ανεβασει τους drivers και για τα vista αλλα και για τα 7. Εγω εχω την Μ-audio Fast Track Ultra και την εχω εγκαταστησει στα windows 7 με τους drivers για τα xp, κανοντας τους εγκατασταση για να τρεχουν στο λειτουργικο των xp. Η δυνατοτητα αυτη υπαρχει και στα vista αλλα με μικρο ποσοστο επιτυχιας. Οσον αφορα την δυνατοτητα αυτη στα 7 δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ολα λειτουργουν αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση