Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για τον Line 6 Spider Jam


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα.

Εγω εχω εναν και μαλιστα τον πουλαω γιατι πλεον πηγα σε λαμπα αλλα μενω Πατρα.

Ο ενισχυτης ειναι παρα πολυ καλος για πρακτικη και οχι μονο μιας και παρεχει πολλες ευκολιες οπως για παραδειγμα το drum machine, το οτι μπορεις να γραψεις κατι μεχρι 20 λεπτα διαρκεια και να ξαναγραφεις απο πανω οσες φορες θελεις.Εχει ετοιμα backing track για τζαμαρισμα οπως επισεις μεσω mini cd card η mp3 player μπορεις να περασεις δικα σου backing απο οτι συγκροτημα γουσταρεις και να παιζεις απο πανω.

Απο θεμα ηχου γουστα ειναι αυτα.Στα καθαρα δεν με ενθουσιαζει πολυ.βεβαια το συγκρινω τωρα και με τα λαμπατα καθαρα οποτε καταλαβαινεις.Στα βρωμικα αν και εχει λιγο τζιτζικισμα εμενα μου αρεσει.Δηλαδη για μεταλιες και οχι μονο εγω τον γουσταρα.Εναι και 75W που σημαινει οτι παιζεις χαλαρα με αλλους μαζι.Εγω δεν ειχα προβλημα κανενα οταν επαιζα με αλλους.

Εγω λεω να πας καπου να τον ακουσεις και μονος σου και μην ακους μονο οτι σου λεει ο καθενας μιας και δεν θα ειναι αντικειμενικο.Κατι που εσενα σου αρεσει παρα πολυ καποιος αλλος μπορει να το μισει.Οποτε βγες στη γυρα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου