Προς το περιεχόμενο

ΤΑ φώτα σας σχετικά με ηχεία


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλήμερα σε όλους σας- καταρχάς δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα στην σωστή κατηγορία , αν όχι παρακαλώ να μετακινηθεί... Λοιπόν τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι για αγορά monitor η ηχείων για το pc μου... Αλλά μιας και χρήμα δεν υπάρχει σκέφτηκα το εξής ... Να πάρω τα ηχεία από το παλιό μου στερεοφωνικό να τους  βάλω στην άκρη ένα βύσμα 1/4 '' η 1/8'' και να τα συνδέσω στο pc . τα ηχεία αυτά έχουν ένα καλώδιο από πίσω που καταλήγει στον ενισχυτή του στερεοφωνικού αλλά δεν έχουν βύσμα στο τέλος . επίσης είναι 4 ohm . Γίνεται αυτό που θέλω να κάνω ??? και αν ναι τι θα χρειαστώ ?     

Schecter Damien Special FR

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ώπα ... μάλλον δεν το πας καλά

 

Τα ηχεία αυτά είναι pasive .. θα χρειαστείς και τον ενισχυτή του παλιού σου στερεοφωνικού. ή κάποιον άλλο τελικό ενισχυτή .

Τα μονιτορ είναι αυτοενισχυόμενα.

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα συνδέσεις την κάρτα ήχου σου με τον ενισχυτή σου, με ένα καλώδιο που από τη μια θα είναι 1/8" jack (κάρτα ήχου), και από την άλλη RCA (είσοδος AUX του ενισχυτή)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου