Προς το περιεχόμενο

Αγορά Hammond XK-3c Organ - από πού?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

:o ΕΙΔΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΟ ΝΟΙΖ!! Welcome back κιτρινάκι μου (έστω και λίγο ;D)!! Λοιπόν, θέλω να αγοράσω ένα Hammond XK-3c Clonewheel Organ, έχω τρέλα πώς να το κάνουμε!! Αλλά, όπως λέει και ο πατέρας μου, βρήκα καιρό να γίνω μουσικός!! Τέλος πάντων, δόξα τω Θεό καλοκαιρινή δουλειά έχουμε, τα λεφτά σιγά σιγά μαζεύονται (άλλο ένα χιλιάρικο μου λείπει) και ο μπαμπάς μου είναι πρόθυμος να "βοηθήσει" λιγάκι (το χέρι βαθειά στην τσέπη και τα μάτια σφιχτά κλειστά  ;D) Και τώρα έρχεται το ερώτημα, από που? Γιατί, αν δεν θέλουμε να μας κόψουν τον ..... πρέπει να κάνουμε και μια έρευνα αγοράς! Έψαξα και εγώ πρώτα πρώτα στο πολυαγαπημένο μου Thomann αλλά η τιμή του (2600 €) δεν ήταν και ό,τι πιο ενθαρρυντικό...  ??? Έτσι κατευθύνθηκα προς Αμερική, και βρήκα στο ακόλουθο κατάστημα: http://www.sweetwater.com/store/detail/XK3c/ στο οποίο έστειλα e-mail και ρώτησα αν στέλνουν Ελλάδα και μου απάντησαν πως στέλνουν και το τελικό κόστος θα είναι 2500 Δολάρια.. Οπότε τώρα έρχεται και το ερώτημα: Αξίζει; Αξίζει όλη αυτή η βαβούρα με μεταφορικά και τελωνία; Και τι φόρους θα πρέπει να πληρώσω; Δηλαδή το συνολικό κόστος θα υπερβεί αυτά από τον Θωμά; Και τι θα γίνει με το τροφοδοτικό; Θα πρέπει να πάρω άλλο; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα βασανίζουν τον ήρωα της ιστορίας μας αυτή τη στιγμή...  ;D Επίσης το βρήκα και σε άλλα καταστήματα αλλά δεν στέλουν στο Ελλάντα..  :P και σε άλλα που στέλνουν πάλι με μεταφορικά 400 € εε απλά δεν λέει.. Οπότε έρχεται το ερώτημα (υπ' αριθμόν νο. 2) Από που να το αγοράσω; Τι θα πληρώσω extra από μεταφορικά και (εννοείται) την τιμή του οργάνου; Και όντως συμφέρει να το πάρω από εξωτερικό ή καλύτερα να δώσω τα λεφτά να το πάρω από το Thomann και να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο;; Το αφήνω πάνω σας!! Και συγνώμη για το μεγάλο ποστ απλά δεν έχω ιδέα από αυτά και δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα!! Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Από τον Bach στον Jon Lord.. Αυτό θα πει εξέλιξη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα αν μπορω να σε βοηθησω λογω του οτι εχω ασχοληθη στο παρελθον με τα Hammond ..ακουσε με ....μπες στο hammondzone.com ( ειναι στην Αγγλια ) ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ (πριν απο καιρο πουλαγαν το συγκεκριμενο μοντελο 1899 λιρες /κλαβιε).Δεν εχεις τελωνειο ,πολυ λιγοτερα μεταφορικα και δεν θεs αλλο τροφοτικο ειναι ενσωματομενο 220V.

Αν παλι δεν βρης κατι που να σε ικανοποιει τοτε υπαρχουν μεταχειρισμενα  L 100 ,L122,XB2 ,B3 Και στην ΕΛΛΑΔΑ .

Περικλης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Περικλή ευχαριστώ για την απάντηση!! Όμως, μου φαίνεται ή το hammondzone.com έχει να αναβαθμιστεί εδώ και 2-3 χρόνια? Δεν έχει καν το Hammond XK-3c! Και εκτός από αυτό δεν νομίζω να είναι κατάστημα, μόνο αγγελίες πρέπει να έχει για μεταχειρισμένα.. Και επίσης δεν πιστεύω πως θα χρειαστεί να κοιτάξω στην αγορά μεταχειρισμένου B3 μιας και δεν το χρειάζομαι ένα τέτοιο θηρίο!! Και στο κάτω κάτω 14 χρονών είμαι, ένα απλό clonewheel με καλύπτει στον μέγιστο βαθμό, αργότερα πάμε και για το real thing..  :)

Από τον Bach στον Jon Lord.. Αυτό θα πει εξέλιξη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχθες που μπηκα ειχαν 2 και τα πουλαγαν δες τα ,δεν ειναι καταστημα αλλα τα οργανα που δινει ειναι καινουργια σχεδον .ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘ'ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ τηλεφωνο & mail ,επειδη εισαι μικρος βαλε τον πατερα σου να διαπραγματευτει και να παρη ακριβεις πληροφοριες για τα συγκεκριμενα οργανα (αν ειναι δισκαλα  η μονα ) και πραττετε αναλογα.Παντως για να ακουσεις τισ δυνατοτητες του χκ3 στο you tube /TONY MONACO ....super demonstrator .Δες τα ,ακουσε τα και τα λεμε παλι .Αξιζει τον κοπο αν θες τετοιο οργανο. Παρε καποιον που ξερει μαζι σου & και τον πατερα σου φυσικα.

Καλη τυχη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου