Προς το περιεχόμενο

Πως θα γράψω σωστά τον ήχο μου για YouTube;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα νοιζαδες. Εδω και καιρο εχω μια απορια που σημερα αποφασισα να την μοιραστω μαζι σας. Πως γινετε ενας με εναν ταπινο εξοπλισμο να ανεβασει ενα καλο cover στο youtube (ηχητικα εννοω). Γεια παραδειγμα εγω, εχω μια epiphone les paul std και εναν marshall mg15dfx. Επισης εχω ενα mac mini (αλλα εχω περασμενα και windows οπωτε δεκτες και οι προτασεις για windows) και μια Logitech Webcam Pro 9000. Εχω ανεβασει καποια cover στο youtube αλλα δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος γιατι δεν εχω καλο ηχο. Αναρωτιεμαι μιπως μπορω να περασω στο video που τραβαω οτι ακριβως ακουω απο τον marshall μου. Την βοηθεια σας παρακαλω.. :-\

 

Τα Cover μου: http://www.youtube.com/user/JohnGetonTop (παιζω 1μιση-2χρονια χωρις μαθηματα)

One More Of Me...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλυτερο κατα τη γνωμη μου ηχητικο αποτελεσμα θα το πετυχεις ηχογραφωντας με καποιο προγραμμα τυπου cubase αυτα που παιζεις, τραβωντας παραλληλα με την καμερα.

 

 

Δες και αυτη τη συζητηση

 

http://www.noiz.gr/index.php?topic=178185.0

just changed avatar :p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ'ευχαριστω φιλε μου! το διαβασα και το αλλο το θεμα αλλα εκει μιλανε και για καρτες ηχου. Εγω ρωτησα αν μπορω να βγαλω καποιο καλητερο αποτελεσμα απο αυτο που εχω τωρα. (Αν μπορω φυσικα)  :)

One More Of Me...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ο ενισχυτής σου έχει lne out μπορείς να δοκιμάσεις να τον ηχογραφίσεις με την on-board κάρτα ήχου σου (line in), με κάποιο ελαφρύ πρόγραμμα (πχ Audacity) ταυτόχρονα με την εγγραφή βίντεο, και μετά να το συγχρονίσεις με το βίντεο με κάποιο πρόγραμμα μοντάζ/επεξεργασίας βίντεο (το πιο απλό windows movie maker). Εκτός αν σου δίνει δυνατότητα αντί να επιλέξεις ηχογράφηση από το μικρόφωνο της webcam να επιλέξεις το line in.

Shoot him again. His soul is still dancing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου