Προς το περιεχόμενο

Τι χρησιμευουν οι μπαταριες στην κιθάρα;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ όμως επειδή είμαι κ%$παιδαράς θα ξύσω παλιές πληγές :lol: :lol:

 

Κουρδισμένα Αμερικάνικα ξύλα VS Κινέζικα ακούρδιστα :twisted:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

α' date='και κατι για τον Gilmour γιατι ισως καποιοι εχουν λαθος πληροφορηση,ΟΛΕΣ οι κλασσικες ηχογραφησεις των Pink Floyd μεχρι και το 92 ειναι με κανονικους passive μαγνητες :wink:

(μη νομισει δηλ. κανεις οτι το The Dark Side of the Moon η το the WALL γραφτηκαν με emg.. :lol: )[/quote']

 

Aληθες.....αλλα επειδη οποτε βλεπω τη γραμματοσειρα που συνθετει το ονομα Gilmour παθαινω κατι :D :D :D :D :D :D το momentary lapse of reason και το division bell (oπως και ολα τα live albums εκτοτε) ειναι με emg..Tωρα βεβαια το κατα ποσο ειναι κλασσικα albums αυτα ειναι αλλο θεμα....:? :? :? :? :? ...............Σε καποια τρακς μαλιστα εχει χρησιμοποιηθει steinberger (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) με emg και 8O 8O 8O 8O 8O 8O GALIEN KRUEGER solid state ενισχυτης (π.χ Sorrow) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8O 8O 8O 8O 8O 8O Σε καθε περιπτωση εχει ΗΧΑΡΑ ο τυπος.......

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εμείς καθόμαστε και "μαλώνουμε" τι χρησιμεύουν οι μπαταρίες στις κιθάρες :lol: :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα εγω να σας ξενερωσω και να το γυρισω παλι στις μπαταριες; :)

 

Εχω μια κιθαρα με 2 EMG81 (ημουνα ατιθασο νιατο), την εχω 10 χρονια περιπου και μαλλον θα την βαλω για πουλημα. Εχω αλλαξει μπαταρια μονο μια φορα, και αυτο γιατι αρχισε να βγαζει παραμορφωση στα καλα καθουμενα.

 

Η κιθαρα παιζει κανονικα τωρα (η μπαταρια ειναι 5 χρονια πανω)

Πρεπει να την αλλαξω, η αφου παιζει να την αφησω;

τσαμπα καιει η λαμπα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον fenderiarh και ειδικά στο ότι οι περισσότεροι έχουν διαμορφώσει άποψη για τους EMG από τον 81 και νομίζουν ότι όλοι έιναι έτσι. Δεν πιστεύω να υπάρχουν και πολλοί που να μην τους άρεσαν τα καθαρά του SA..

 

Από την άλλη όμως διαφωνώ στο ότι ο 81 είναι χάλιας. ΝΑΙ είναι κάπως ψυχρός και τσιτωμένος αλλά για death metal π.χ. κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο. Την πρώτη φορά μάλιστα που τον είχα ακούσει δίπλα σε έναν passive humbucker δεν μου άρεσε. Όταν όμως έπαιξα για λίγη ώρα και μετά ξαναδοκίμασα τον passive μου φαινόταν τελείως ψόφιος. Από τότε δεν έχω ακούσει μαγνήτη που να μου αρέσει περισσότερο για thrash/death metal.

 

Και οι περισσότεροι που τον βρίζουν είναι συνήθως κάποιοι που ισχυρίζονται ότι παίζουν μια χαρά death metal με τον μονό στην γέφυρα μιας strat αρκεί να έχεις κατάλληλες ρυθμίσεις στον ενισχυτή.. ¶μα είναι έτσι και εγώ παίζω blues με EMG 81 και floyd rose (και μου αρέσει μάλιστα!). Επίσης δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι αυτοί οι μαγνήτες ακούγονται το ίδιο σε ότι κιθάρα και αν τους βάλεις και ότι κάνουν τα ακριβά με τα φτηνιάρικα όργανα να ακούγονται το ίδιο.

 

Με λίγα λόγια ο EMG 81 απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό που ασχολείται με ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, το οποίο αν δεν σου αρέσει είναι φυσικό να μην σου αρέσει και ο μαγνήτης. Οι υπόλοιποι EMG όμως δεν είναι το ίδιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω στην JACKSON μου έχω τους EMG 81 και 60 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε όσους δεν αρέσουν μάλλον δεν παίζουν HEAVY, THRASH κ.λ.π. Σε όσους αρέσει η δύναμη που έχουν αλλά δεν τους αρέσει πολύ ο ήχος (πολλά πρίμα ειδικά ο 81) ας ψάξουν πρωτα τις ρυθμίσεις της κιθάρας (π.χ. να κατεβάσουν λίγο το volume) και του ενισχυτή τους και μετά τα ξαναλέμε. (και ένα EQ δεν βλάπτει). Κατά τα άλλα, περί ορέξεως..................κολοκυθόπητα.

For Those About To Rock We Salute You

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κιθαρα παιζει κανονικα τωρα (η μπαταρια ειναι 5 χρονια πανω) Πρεπει να την αλλαξω' date=' η αφου παιζει να την αφησω;[/quote']

 

Να μετρήσεις την μπαταρία με πολύμετρο και αν είναι κάτω απο 8 Volt να την αλλάξεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου