sotoman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 υπάρχει βέβαια και η σίγουρη λύση για τους αναποφάσιστους :lol: 8O 8O 8O 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
afiltroi Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Και τον Vaugn τον βολευαν οι 13-αρες Μουρηδες οι Slash' date=' Kravitz(και Jeff Healey, και εκει μπορεις να δεις αφαλο :P ) αλλα αν θες να λεγεσαι βιρτουοζος πρεπει να παιξεις με κολιε :P .[/list'] Αχχχχχχχχχχχχ Seth o Κravitz μάλλον την κιθάρα την βάζει λίγο πιο ψηλά από ότι πιστεύεις. Δες.............. :wink: Για την ιστορία ο stylos δίπλα του (Craig Ross) είναι πολύ παικταράς...... :wink: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και ο Vaugn λέγεται Vaughan......... 8O 8O 8O ¶λλη φορά να μιλάς για το όργανο σου (pillow drummer) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
opengrave Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 υπάρχει βέβαια και η σίγουρη λύση για τους αναποφάσιστους :lol: :huge picture here: Αυτός είναι από τους Cheap Trick ή κάνω λάθος? Επίσης η τελευταία ταστιέρα είναι fretless ή πάλι κάνω λάθος? Θα μας τρελλάνει ο άνθρωπος? Αλήθεια δεν έχω ακούσει ποτέ fretless κιθάρα... Έχει διαφορά στον ήχο? Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει ή να μου υποδείξει κανέναν που να παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Αλήθεια δεν έχω ακούσει ποτέ fretless κιθάρα... Έχει διαφορά στον ήχο? Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει ή να μου υποδείξει κανέναν που να παίζει? Για ρίξε μια ματιά εδώ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 afiltroi κατσε γιατι με επιασε φαγουρα κατω με αυτα που μου ειπες, κατσε να δω αμα ειναι το αριστερο η το δεξι. Τα ειπαμε χθες στο τηλ. αρα προς τι το post? Ενα μπραβο ομως επειδη εισαι "μεγαλος" γνωστης του θεματος 8) . Τελικα ηταν το δεξι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 afiltroi ακομα να συμπληρωσω οτι στο Live:The Rock Odyssey, Japan του Kravitz μπορει η κιθαρα να μην ειναι τοσο χαμηλα οσο την εχουν Slash και Hetfield αλλα ο αφαλος φαινεται(μιας και αυτο ειναι το καιριο ερωτημα σου). :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
opengrave Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 Αλήθεια δεν έχω ακούσει ποτέ fretless κιθάρα... Έχει διαφορά στον ήχο? Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει ή να μου υποδείξει κανέναν που να παίζει? Για ρίξε μια ματιά εδώ Πορωμένοι και "ενωμένοι" οι fretless-άδες. :lol: :lol: :lol: Περιπτώσεις ένας προς έναν. Ειδικά αυτός ο Gunnar Backman περιπτωσάρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telewiz1 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 υπάρχει βέβαια και η σίγουρη λύση για τους αναποφάσιστους :lol: :huge picture here: Αυτός είναι από τους Cheap Trick ή κάνω λάθος? Επίσης η τελευταία ταστιέρα είναι fretless ή πάλι κάνω λάθος? όλα σωστά... Rick Nielsen Dual Soliloquy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση