Προς το περιεχόμενο

Επίλογη κάρτας ήχου για ηχογράφηση E-drums!


kgroove

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρέτω το καλύτερο music forum!

Είναι το πρώτο μου post μιας και μόνο αγορες είχα κάνει μέχρι τώρα μέσω του forum.

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα ήχου για να ηχογραφώ από τα ηλεκτρονικα μου drums στο pc. Δεν έχω όμώς ιδέα πάνω στο θέμα για αυτο θέλω την βοήθεια σας!

 

Τα drums ειναι roland td-6 (percussion module td-6V) και το ποσό πού διαθέτω είναι μέχρι 200 euro. Επίσης θέλω να έχω την δυνατότητα να κάνω mixing αυτα π θα γράφω.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!  :)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον θες να γράψεις ηλεκτρονικά ντραμς, χρειάζεσαι ένα midi interface (αν έχει έξοδο midi η κεφαλή σου, εκτός αν έχει USB). Οι περισσότερες κάρτες ήχου δίνουν είσοδο/έξοδο midi, οπότε διαλέγεις μία με γνώμονα τις υπόλοιπες απαιτήσεις σου (αριθμός εισόδων, mic preamps, phantom power για πυκνωτικά μικρόφωνα κλπ). Τώρα το midi track που θα γράψεις μπορείς να το περάσεις σε ένα VST με drum samples (πχ addictive drums), και να βάλεις ό,τι ήχους θέλεις.

Εκτός αν σου αρέσουν οι ήχοι της κεφαλής σου οπότε πρέπει να γράψεις το line out της κεφαλής στο line in της κάρτας ήχου (οποιαδήποτε κάρτα με στερεοφωνική είσοδο ή 2 μονοφωνικές το κάνει αυτό).

Shoot him again. His soul is still dancing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου