Προς το περιεχόμενο

fender highway one telecaster και satin finish...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι για μια highway one tele σε μαύρο χρώμα.

Επειδή, όπως έχω διαβάσει (και στο guide του Superfunk), λόγω satin finish ρελικαρεται πολυ γρηγορα, έχω την απορία πώς μπορεί να γίνει το μαύρο χρώμα του σώματος...

Αρχίζουν και πέφτουν κομμάτια, ξεθωριάζει;

Πάντα το μαύρο παρουσιάζει διαφοροποιήσεις ως προς την συμπεριφόρα του και αναρωτιέμαι αν και σε αυτή την περίπτωση εξαιρείται...

Α...και κάτι άλλο...είναι ματ και όχι γυαλιστερό από τη μάνα του,ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω εχω την strat σε honey blonde. Αρχικα ειναι ματ. Προσωπικα σε μαυρο δεν μου αρεσει.

 

Με την τριβη και σε σημεια οπως εκει που ακουμπαει το δεξι χερι γυαλιζει. Το μαυρο φανταζομαι θα φαινεται σαν λεκιασμενο/λαδωμενο.

 

Κανει πολυ ευκολα χτυπηματα, στην δικια μου στο σημειο που τριβεται η ζωνη και το καλωδιο (στο πισω μερος εφοσον περνας το καλωδιο για να μην το πατας) εμενα εχει φυγει τελειως το χρωμα. Απο μεσα ομως δεν υπαρχει κατευθειαν το ξυλο, εχει γυαλισει. Προφανως ειναι το sealer.

 

Το μπρατσο γινεται με αυτο το γυαλισμα πολυ μαλακο και τρεχει πολυ ευκολα το χερι, αντιθετα με γυαλιστερα βερνικια οπως ο πολυεστερας.

 

Με τον καιρο επισης στο σωμα βυθηζεται το βερνικι στο ξυλο και αρχιζουν να αποκαλυπτωνται τα νερα το ξυλου. Αυτο θελει παραπανω χρονο, στην δικια μου ακομα δεν εχει γινει τοσο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε honey blonde θα τρώγεται (ίσως και να είναι ακόμα πιο όμορφο) το αποτέλεσμα, αλλά σε μαύρο θα είναι σκέτη αηδία αν αρχίσει να φαίνεται το ξύλο ή ακόμα κι αν αρχίσει απλά να ξεθωριάζει...

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πρώτη δεν είναι η Strummer; Το ρελίκιασμα ήταν χάλια.

Edit: Ναι είναι. Καθόλου καλή δουλειά.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή και εγώ έχω μία highway tele sunburst όμως, ας σας πω τις εμπειρίες μου:

 

Ένα χρόνο τώρα διατηρείται σε γενικές γραμμές, αλλά εξ'αρχής σε άμεσης επαφής σημεία (εκεί που ακουμπάει το δεξί χέρι, εκεί που γίνεται επαφή της ζώνης της κιθάρας, επάνω από τους μαγνήτες κ.τ.λ.) η φθορά είναι πολύ γρήγορη.

 

Αυτό είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει.Προσωπικά έχω καταφέρει να μην αφήσω να φανούν ακόμα ξύλα σε φανερά σημεία, καθώς την προσέχω.Όμως με κάποια πολύ απλά χτυπηματάκια κατά καιρούς, έτυχε να υπάρξει φθορά, που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα συνέβαινε (satin finish's the reason).

 

Είναι καθαρά θέμα γούστου.Προτείνω όμως να μην αγοράσεις μαύρη highway 1, γιατί από γνωστούς ξέρω το που μπορεί να φτάσει η κιθάρα.

 

Δυνατότητες βαψίματος δεν υπάρχουν;Γνωρίζει κανείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου