Zaranis Petros Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Σύνθεση, Στίχοι, Κιθάρα και Νευ: Πέτρος Ζαράνης Ντουντουκ: Ανδρέας Σίκης Ερμηνεία: Μαρία Κοτσίρη 02_me_to_fos_tis_augis_sou.mp3 Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Προσωπικα μου αρεσε πολυ. Δεν ειμαι πολυ εξικοιωμενος με το ειδος, με αποτελεσμα πολλες φορες να το απορριπτω χωρις να του δωσω δευτερη ευκαιρια. Ετσι, χαιρομαι πολυ οταν βρισκω κατι που μου αρεσει απο την πρωτη φορα που θα το ακουσω. Δεν μπορω να πω και πολλα, αλλα το συγκεκριμενο κομματι-συνθεση-εκτελεση μου εκπεμπει ''γνησιοτητα'', κατι που εκτιμω πολυ! Τα συγχαρητηρια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Πολύ ωραίο το κομμάτι. Ειδική μνεία στην απίστευτη ερμηνεία της κοπέλας που τραγουδάει. Το ξαναλέω. Απίστευτη ερμηνεία. Μπράβο σας. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 ενα μπραβο και απο μενα! ωραια δουλεια! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Η έννοια του έντεχνου τραγουδιού, καθαρά ακουστικά όργανα και φωνή, μου θυμίζει λίγο new age. Λίγοι έχουν τέτοια ακούσματα στις μέρες μας . Πολύ καλή δουλειά μπράβο! 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Μπράβο. Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 ωραίο το κομμάτι: αν και βρίσκω κάπως αδύναμη την τραγουδήστρια, το νέι με γουητεύει... τι όργανο κρατάει η κοπέλα στη φωτογραφία; Λαούτο? μαντολίνο? > αυτή η φωτο μου θυμίζει κάποιες γιορτές σε παραδοσιακά καφενεία της επαρχίας... φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 ωραίο το κομμάτι: αν και βρίσκω κάπως αδύναμη την τραγουδήστρια, το νέι με γουητεύει... Kαι 'γω νομίζω ότι το κορίτσι σα να μη πατάει σωστά. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Μαστρο-Πετρο, να σε καλωσορισω και γω με τη σειρα μου, νομιζω οτι γνωριζομαστε και προσωπικα... :) Στο θεμα: (δεν ειμαι "του χωρου" αλλα τα'χω τ'ακουσματα μου) Η έννοια του έντεχνου τραγουδιού, καθαρά ακουστικά όργανα και φωνή, μου θυμίζει λίγο new age. Λίγοι έχουν τέτοια ακούσματα στις μέρες μας . Πολύ καλή δουλειά μπράβο! + 1. Kαι 'γω νομίζω ότι το κορίτσι σα να μη πατάει σωστά. Εμενα μου φαινεται απλως ανασφαλες το κοριτσι... Και καταλαβαινω γιατι,και γω "μαγκωμενος" θα το'λεγα... Εχει "σκληρους κριτες" αυτος ο χωρος, συν οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην "μοιαζει με την..." ;) Ενταξει,οι επιρροες ειναι φως φαναρι,αλλα, αφου καταφερνει να μην "μοιαζει με την ή την.." τουλαχιστον σε καποια σημεια, ολα καλα. :) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zaranis Petros Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 ωραίο το κομμάτι: αν και βρίσκω κάπως αδύναμη την τραγουδήστρια, το νέι με γουητεύει... τι όργανο κρατάει η κοπέλα στη φωτογραφία; Λαούτο? μαντολίνο? > αυτή η φωτο μου θυμίζει κάποιες γιορτές σε παραδοσιακά καφενεία της επαρχίας... Τό όργανο που κρατάει η κοπέλλα στην φωτογραφία είναι Πολίτικο Λαούτο,η αλλιώς Λάφτα(lavda) όλες οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες! Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση