fleamail Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Σιγά μην πάρουμε το Dunlop (μόνο 100 ευρώ διαφορά 8O ). Γιατί; Για να λέει Dunlop επάνω; Αφού σε πρωηγούμενο post όλοι κριτικάρουν το 1 spot μόνο θετικά αν θυμάμαι καλά. Πρώτα απ'όλα δεν είπα κάτι αρνητικό για το one spot. Και πρότεινα το dunlop σαν καλύτερη λύση για τους λόγους πού έχω γράψει παραπάνω. Χρησημοποιώ και τα δύο μόνο που με το one spot αν έχεις πρόβλημα στο σπίτι ή όπου αλλού με το ρεύμα δεν σου παρέχει προστασία ή δεν σου κόβει τον θόρυβο. Βασικά δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης άλλο το ένα άλλο το άλλο. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 ΠΑιδιά τελικά τι θα γίνει? έχω βρεί τι θέλω απο το musik-produktiv. πρωτη φορα μαζική παραγγελία πείτε λεπτομέρειες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ που είμαι από αθήνα μπορώ να λάβω μέρος στην παραγγελία? (ένα κουρδιστίρη θέλω) τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ που είμαι από αθήνα μπορώ να λάβω μέρος στην παραγγελία? (ένα κουρδιστίρη θέλω) Και βέβαια μπορείς! :D Βασικά αν καταφέρουμε να μαζευτούμε πολλοί ίσως χωριστούμε σε Αθήνα - θεσσαλονίκη και κάνουμε 2 παραγγελίες για μεγαλύτερη ευκολία αλλιώς θα τα βρούμε μωρε. SPYROID ποτε ακριβώς σκοπεύεις να την κάνεις την παραγγελία? μπορείς να περιμένεις μέχρι παρασκευή ας πούμε να προλάβουν όσο γίνετε περισότεροι? Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 To Godlyke μαζί με όλα τα καλώδια και μεταφορικά έχει 55 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Αλήθεια τι κουρδιστίρη μου προτείνετε να πάρω? Θέλω να είναι καλό και κατα προτήμηση ψιφιακό τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 εγω πάντος αθήνα.οποιος παραγγείλει ας θυμηθέι να μου στείλει πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pmelidis Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 και γω μέσα είμαι για το one spot παιδία, με 3-4 daisy chains για όλα τα πιθανά σενάρια :wink: εγώ είμαι Βόλο-Βέροια. βάλτε με στη λίστα ευχαρίστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Εντάξει μπορώ να περιμένω λίγο ακόμα να μαζευτούμε αρκετοί, αλλά πως θα γίνει με τα λεφτά; Εντάξει οι Αθηναίοι θα συναντηθουμε κάπου και θα γινει αλλά με τους άλλους απο Θεσσαλονίκη, Βόλο κ.λ.π.; Ούτε μπορώ να τους βάλω εγώ λεφτά, ουτε θέλω να με φαντάζομαι με καμιά δεκαριά 1 spot αν κάποιοι τελικά αλάξουν γνώμη. (λέμε τώρα). Μήπως υπάρχει κάποιος φίλος ή γνωστός σας εδώ να αναλάβει την όλη διαδικασία για πάρτη σας; Γιατί αν πούμε οτι τα παίρνω και σας τα στέλνω, σας συμφέρει η όλη διαδικάσια με χρέωση αντικαταβολής σε courier π.χ. για να είμαι και εγω καλλυμένος; ¶σε που παίζει και ενναλακτική αλλά περιμένω απάντηση For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pmelidis Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 εγώ πάντως στον τομέα της θεσσαλονίκης ανήκω... μην αγχώνεσαι για τον βόλο σαν έξτρα τοποθεσία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση