Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με dean ml


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας καταρχην!!Εχω παρει μια dean ml μεταχειρισμενη και το προβλημα μου ειναι τα ελατηρια πισω.Οπου και αν εψαξα στο ιντερνετ δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο,για αυτο και ζητω απο εδω μεσα καποια βοηθεια.Η κιθαρα ειναι με floyd rose και απο πισω εχει 2 ελατηρια.Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι λογικο που εχει μονο 2??και αν ναι γτ το ειναι ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο?εχω επισης μια αλλη krammer με floyd rose η οποια εχει 3 ελατηρια πισω και ειναι τα ιδια ακριβως σε παχος και μακρος για αυτο ψαχνω καποιος να με βοηθησει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ελατήρια είναι για να σταθεροποιούν το τρέμολο (χοντρά-ψιλά). Αν η Dean παραμένει κουρδισμένη και είναι σωστά σεταρισμένη, δε σε ενοχλεί το οτι έχει 2 ελατήρια. Μήπως έχει πολύ ελαφριές χορδές?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε με το σετάρισμα και αν το Floyd δεν κάθεται με τίποτα στη σωστή θέση, τότε πρέπει να δεις τα ελατήρια. Αλλιώς το πας σε ένα μαγαζί για σετάρισμα και τα επόμενα σεταρίσματα τα κάνεις εσύ ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν αποφασισεις να την σεταρεις καποια στιγμή μονος σου δες αυτα τα βιντεακια...νομιζω πως και αυτος λεει πως η κιθάρα του εχει 2 ελατηρια...

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου