freerock1974 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Το καινουριο μου τραγουδι... Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποιοδηποτε σχολιο! Καλη ακροαση! IT_AINT_EASY_mp3.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Το καινουριο μου τραγουδι... Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποιοδηποτε σχολιο! Καλη ακροαση! Ακουγα τωρα το Mama used to say και σε σκεφτομουν.Σε συζηταω εδω στο στουντιο με συναδελφο..και μολις ανεβασες νεο αιμα !! Τι αξαν ειναι αυτα τουτι με τα χαμμοντ!!!! ...Μετακομιζω με το Electro μου..... το σολο των πληκτρων θελει δουλεια...δεν ειναι απλα ακκορντα. ( :-*) και το πιανο απο πισω..κανει λιγο θορυβο σε συχνοτητες. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Επειδη πολυ γουσταρω..τελος Αυγουστου τελειωνω με τα δικα μου μηχανηματα και θα ανεβασω μερικα hard πληκτρα.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 μπορει να εχει ξανασυζητηθει αλλα με τι εξοπλισμο παιζεις οταν γραφεις κιθαρα ? με ενισχυτη και μικροφωνα στην καμπινα , με καρτα ηχου , με τι ???? μου φαινεται δινεις ορισμο του πως πρεπει να ειναι το αυθεντικο hard rock. Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 @Κοrgius Να πω κατ αρχας το παπατζιλικι..το σολο χαμοντ(τα γρηγορα)τα γραψα στα 2/3 της ταχυτητας γιατι δεν ειμαι πληκτρας... Ηθελα απλα ενα σολο χαμοντ και ενας φιλος που παιζει ειναι διακοπες... Το πιανο εκανα τη βλακεια και αφησα ενα hall reverb που μου το ξεσκισε. (Το ακουσα μετα τη μιξη που ειναι αυτη που παρεθεσα,θελει διορθωμα γενικα το πραμα) @Κsekourdistos Γραφω με στρατ(το συγκεκριμενο)ή Gibson καρφι σ ενα Μarshall vs102r. SM57 με προενισχυση απο κονσολα Mackie και απο το direct out της κονσολας στην Μaudio 1010. Παιζω μονο με το gain του drive καναλιου και πολλες φορες παιρνω αυτο που θελω παιζοντας με το ποτενσιομετρο της κιθαρας στο ιδιο κομματι με τον ιδιο ηχο. Σας ευχαριστω GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Face melting rocknroll είναι το είδος νομίζω. Για να δούμε πόσο αντέχουν τα μόνιτορ.... Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Face melting rocknroll Ωραιος ορος! Δικος σου ε? Υιοθετειται στον προφορικο μου λογο και καταγραφεται στο λεξικο της ροκ. Oι υπευθυνοι να αναλαβουν... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Μου θυμίζεις έντονα την αγαπημένη μου δεκαετία (eighties ;)) εδώ! Ειδικά το ρεφραίν μου άρεσε πάρα πάρα πολύ! :D https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Ρε ατομο τι συνθεσεις ειναι αυτες? Τι ριφ? Τι πεντατονικουρα? ΠΩ ΠΩΩΩ, fucking hats off Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Τι πεντατονικουρα? Για μια πεντατονικη ζουμε..ροκ και δημοτικα... Σ ευχαριστω αδερφε για τα καλα σου λογια! @gkou... Thanks για το σχολιο.. Καπου εκει εχω μεινει και γω,70s-80s.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση