Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρον - Pink sings Lep Zep


RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντωμεταξυ μαλωνουμε τωρα γιατι ο Dimarco εβαλε σολο ενω στην αρχικη εκδοχη των Zep ηταν τελειως διαφορετικο................... Μα ουτε η εκδοση των Zep ειναι η αυθεντικη !!

 

To τραγουδι ειναι μιας Anne Bredon με πρωτη εκτελεση (σε δισκο) απο την Τζοαν Μπαεζ ! Μηπως επρεπε να κατσει να παιξει η Πινκ και ο ντιΜαρκο την πρωτη εκδοση για να ειναι απολυτα πιστοι στο πρωτοτυπο ?

 

 

Joan Baez - Babe I'm Gonna Leave You

 

 

 

 

Ποσοι απο μας θα αγαπουσαμε αυτο το τραγουδι αν το ξεραμε απο την Baez ?

Επισης πολλα  τραγουδια των Zeppelin ειναι πειραγμενες version πιο παλιων τραγουδιων .Μηπως κανεις βγηκε να τους κατηγορησει γιατι τα αλλαξαν ?

 

Παω στοιχημα οτι αρκετοι που πηγαν στην συναυλια της Pink( 14 χρονα κτλ) δεν ξερουν το τραγουδι και σιγουρα αυτη η εκτελεση θα ειναι ενα εναυσμα για να ασχοληθουν και με κατι παραπανω απο την ποπ.

 

 

 

εγώ πάντως δεν ασχολούμε με το άν είναι καλό ή κακό το σόλο. Και δεν έχει και νόημα να κουβεντιάζουμε κάτι τέτοιο. Είναι απλά ένα μέταλ σόλο. Το κομματι πάντως όπως το αποδίδουν μου ακούγεται πλαστικό...

 

btw οι zep έχουν ''κλέψει'' αρκετά κομμάτια απο άλλους παλιούς folk-blues καλλιτέχνες. Για αυτό το λόγο τους είχε κάνει μήνυση και ο Willie Dixon

τετραφάρμακος

www.myspace.com/palebluepanos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

πάντως δεν πιστεύω πως το θέμα είναι αν έχει η πινκ το δικαίωμα να διασκευάσει. Προφανώς και το έχει.

 

Για μένα το θέμα είναι οτι ακόμα και να έπαιρνα το σόλο και να το έβαζα σε ένα άλλο κομμάτι καινούριο, όχι διασκευη, η οπουδήποτε τελοσπάντων, δε θα ήταν καλό, γιατί είναι ανέμπνευστο. Είναι σαν να κάνει τις ασκήσεις του με backing track απο ζεπελιν στο σπίτι του.

 

και πάλι δεν έγινε και τίποτα, προφανώς για τον κόσμο που ακούει πινκ θα είναι κάτι καινούριο οπότε δε θα τους φάνηκε τόσο άσχημο.

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από αυτό, συμπάθησα την Pink  ;D

Δεν βλέπω λόγο να σχολιάζουμε το solo, και αν κόλλαγε με τους Zep, αφού το κομμάτι κανονικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ Zeppelin..Και εκείνοι διασκευή το έκαναν, όπως και η Pink. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που διασκευάζεις ένα τραγούδι, έχεις το κάθε δικαίωμα, να βάλεις δικά σου πράγματα μέσα. Φανταστείτε απλά, ο κάθε κιθαρίστας να έπαιζε το "Pride and Joy" σαν τον SRV...θα βαριόμασταν απίστευτα γιατί θα ακούγαμε το ίδιο πράγμα, συνεχώς, και συνεχώς, και συνεχώς.....

 

Το solo ήταν σρεντεριά....με στυλ όμως.... ;)

May da force be wit chu

facebook.com/panosbarcodeyanke

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το solo ήταν σρεντεριά....με στυλ όμως.... ;)

 

+1

 

Παρόλο που είμαι ... ορκισμένος αντι-shredder, για το συγκεκριμένο solo, συμφωνώ ;)

 

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά διασκευή είναι! και το σόλο κατάλληλο έτσι όπως εξέλιξαν το κομμάτι! έτσι το ήθελαν, έτσι το έκαναν. και στους μισούς θα αρέσει και στους άλλους μισούς όχι! δεν γίνεται αλλιώς! ακριβώς όπως και οι zeppelin δεν αρέσουν σε όλους.  ;)

 

Προσωπικά είχα ακούσει την πινκ πριν αρκετά χρόνια και την είχα απορρίψει επειδή νόμιζα ότι ήταν άλλη μια britney!  :o

μέχρι που άκουσα το dear mr president σ ένα live videάκι που τώρα το έχουν σβήσει απ το youtube και κατάλαβα ότι είναι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος που όταν προκαλεί δεν το κάνει για να δείξει τον κώλο της αλλά για να σοκάρει και να προβληματίσει (πχ το κομμάτι stupid girl...)Τα περισσότερα κομμάτια της έχουν πολύ καλό νόημα! 8)

 

Αυτή η διασκευή επιβεβαιώνει ότι αυτή η κοπέλα ξέρει τι κάνει και με έκανε να την συμπαθήσω ακόμα περισσότερο!

;)

όπως και οι 2 επόμενες:

Pink - Highway to Hell - Live in Australia 2009 DVD - Funhouse Tour

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι αυτό το βίντεο για να θυμόμαστε ότι η ποπ μπορεί να έχει και νόημα στις μέρες μας! (κυρίως στον εαυτό μου το λέω. ;D.)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε εγώ τη συμπαθούσα γιατί νόμιζα πως είναι μια από τις bubblegum "τραγουδίστριες" του στυλ Spears, Shakira, Lopez κλπ..Η διαφορά της Pink με τις υπόλοιπες (αν και δεν μου αρέσουν τα τραγούδια της) ότι στις διασκευές τις τουλάχιστον, δεν έσφαξε τα τραγούδια....όποιος έχει ακούσει την Celine Dion (την πιο ανέραστη γυναίκα στη γη) να διασκευάζει το "You Shook Me All Night Long" ή την Shakira (που το μόνο ωραίο πράγμα στη μουσική της, είναι όταν κουνάει τον κώλο της  ;D ) να λέει το "Back In Black", ας συγκρίνει με το "Bohemian Rhapsody" ή το "Highway To Hell" από την Pink. Μιλάμε για σκάλες διαφορά......

 

Αυτά είχα να πω..thiscrookedvulture=out!

May da force be wit chu

facebook.com/panosbarcodeyanke

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μου αρεσε καθολου.

ουτε η φωνη της ουτε το group ουτε το σολο.

γουστα ειναι αυτα.  ;D

 

ααααα δεν υπαρχουν απαγορευμενα κοματια αλλα μονο μουσικοι χωρις φαντασια κ ικανοτες να διασκευαζουν!

 

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου