Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου σετ!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια,

αποφασισα να μαζεψω λεφτα και να αγορασω νεο kit,αυτη τη στιγμη εχω μια yamaha rydeen.Ειχα καταληξει σε superstar hyper αλλα μου προτειναν να μαζεψω παραπανω και να παω σε starclassic performer B/B.

http://www.thomann.de/gr/tama_pl62hxz2_ddb_performer_b_b_hyp.htm αυτη ειναι η starclassic που κεντρισε το ενδιαφερον μου

και αυτη η superstar http://www.thomann.de/gr/tama_sl62hzbn_dmf_superstar_hyper.htm

Η διαφορα της τιμης ειναι αρκετα μεγαλη,900 ευρω.Αξιζει η starclassic αυτα τα 900 ευρω?

(Αν εχετε αλλες ιδεες για αλλες drums σε αυτες τιμες(ενδιαμεσα οχι παραπανω)πειτε τες αν και εχω καταληξει σε tama).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ένα σετ έρχεται με hardware κομπλέ το άλλο όχι. Το ένα είναι σχεδόν διπλάσια τιμή από το άλλο. Δεν τίθεται θέμα άμεσης σύγκρισης. Και τα δύο είναι εξαιρετικά αλλά και διαφορετικά, το ένα full birch το άλλο birch-bubinga. Πήγαινε στο εδώ αντιπρόσωπο δοκίμασε και εφόσον σου αρέσουν κάποια προχώρησε. ΙΜΟ 2000+ για καινούριο σετ είναι πολλά αφού και τα superstar με κατάλληλα δέρματα θα κελαηδάνε και σου μένουν χρήματα για πιάτα. Κοίταξε με προσοχή και υπομονή τα μεταχειρισμένα για καμία καλή ευκαιρία ειδικά άμα δεν είσαι κολλημένος σε μάρκες συγκεκριμμένες. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα ενα μικρο κολλημα με την tama το εχω και το hardware δεν ειναι το προβλημα,ακομα πιατινια εχω Κ custom απο zildjian.Απλα θελω ενα set που να μου μεινει και επειδη εχω ακουσει  starclassic performer μου αρεσε απιστευτα.Το θεμα ειναι οτι με τα 900 ευρω διαφορα μπορω να αγορασω ενα απιστευτα καλο ταμπουρο και εκει ειναι που προβληματιζομαι.Στα 900 ευρω παραπανω θα ακουσω την διαφορα και θα πω ουαου η θα πω τζαμπα πηγαν τα λεφτα,χωρις να εννοω οτι θα ειναι ασχημο το σετ απλα, οχι να αξιζει τοσα.

Ο μονος αντιπροσωπος σε ταμα ειναι ο Τριμης σωστα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου