Προς το περιεχόμενο

προτασεις για επαγγελματική κάρτα ήχου και πρόγραμμα


crmaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

από ότι βλέπω μόνο με την αγορά της κάρτας και με αρκετό ψάξιμο θα βγάλω άκρη με το software για να δω πιο είναι το καταλληλότερο(δοκιμές και δοκιμές). Φίλε musictech thanks,αυτό ήθελα να μάθω ότι δηλαδή θέλει άλλο connector για να εκμεταλευτώ τα mic in σαν line in στην 1010.

Το soundforge το είχα δουλέψει παλιότερα αλλά μόνο για επεξεργασία έτοιμου σήματος. Θα το ξαναρίξω μια ματιά και αυτό.

Τα σήματα είναι από 10 GHZ και πάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τα σήματα είναι από 10 GHZ και πάνω.

 

Εκτός και αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό, δεν υπάρχει περίπτωση να ηχογραφήσεις τέτοια σήματα με μία audio κάρτα. Η μέγιστη συχνότητα που μπορείς να καταγράψεις θα είναι σε εξαιρετικά ιδανικές περιπτώσεις 98ΚΗz. Βέβαια, πρηγουμένως ανέφερες ότι "τα σήματα είναι σε ηχητική μορφή". ¶ρα, μάλλον κάτι έχω χάσει.

 

Είσαι σίγουρος ότι δεν ψάχνεις για κάτι άλλο; Η Texas Instruments για παράδειγμα έχει κάρτες για τέτοιες συχνότητες.

 

 

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιαυτο κι εγω ρωτησα πριν .

μαλλον καταγραφουν τις υποαρμονικες των σηματων (εστω και μηδαμινου πλατους) που ανηκουν στο ακουστικο φασμα , ή γενικα με καποια τεχνικη μεταλλασουν τις συχνοτητες με καποιο τροπο (κατι σαν Pitch shifting ας πουμε πχ , και οχι μονο) ωστε να < <μπουν > >στο ακουστικο φασμα (δε καταλαβαινω ομως κατα ποσο αντιπροσωπευει αυτο το αρχικο σημα ωστε να γινουν σχετικες μελετες και συγκρισεις) .

παντως ειμαι περιεργος να μας εξηγησει μερικα πραματα ακομη ο φιλος, σιγουρα καποια σοβαρη εξηγηση θα υπαρχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάθε σήμα από όποια μπάντα και αν προέρχεται έχει και κάποια ηχητική μορφή την οποία μπορείς να πάρεις με τον κατάλληλο δέκτη ο οποίος δίνει την δυνατότητα αυτή. Συγχωρέστε με παιδιά αλλά δεν μπορώ να πω παραπάνω για το project αυτό ( και ήδη αρκετά είπα αλλά είμαι φλύαρος γενικά :) ). Λοιπόν τελικά το πρόγραμμα βρέθηκε. Λέγεται VRS Recording System και κάνει ακριβώς ότι θέλω.. Κάρτα θα προτείνω την αγορά μιας Terratec phase 88..

 

Thanks όλους σας για την βοήθεια..

 

Να προσθέσω ότι το link του forums σας μου το έδωσε ένα παιδί από το thelab.gr όπου είμαι πολύ συχνός επισκέπτης(όπου είχα κάνει και την ίδια ερώτηση αρχικά) . Αν χρειαστήτε οποιαδήποτε βοήθεια που αφορά hardware(εκτός καρτών ήχου :) ) ,programming,overclocking κτλ θα ήτανε ευχαρίστηση μου να βοηθήσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 χρόνια αργότερα...

Γεια σε ολο το Forum. Ειμαι καινουριος και θα ηθελα καποιες πληροφοριες για καρτες ηχου (για ηχογραφηση) :-\

 

Ενδιαφερομαι για USB - καρτα ηχου, μεχρι 200€ περιπου. Απο οτι εχς κοιταξει, σε αυτην την τιμη ειναι ενα μοντελο της Lexicon κα της M-audio. Σκεφτομαι επισης και αν θα βοηθουσε και μια κονσολα μιξης (100€ απο το Plaisio). ???

Θελω η καρτα ηχου να εχει κυριως εισοδους για οργανα (κιθαρα, μπασο, πληκτρα), δηλαδη το jack 6.5mm αν δεν κανς λαθος. Να εχει και mic εισοδο, αλλα ακομα και μια να εχει μου αρκει.

Για προγραμμα ηχογραφησης εχω ηδη το CU-base!

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου