Προς το περιεχόμενο

Μαγνήτες σε Hagstrom ultra swede


MakisSRV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά!

Έχω την άνωθι κιθάρα η οποια έχει basswood body και θα ήθελα να της αλλάξω τους μαγήτες. Έχω σκεφτεί τον Gibson 57 classic για neck και δεν ξέρω τι να βάλω για bridge.Θέλω να έχω ήχο Gary moore της blues αλλά και της εποχης corridors of power, victims of the future. λετε να βάλω κανένα gibson dirty fingers για bridge?

 

Το υπόλοιπο setup είναι ΒΒΕ 'Βen' wah-->Zvex Distortron(το βάζω παραγγελία αυριο λογικά)-->τ-rεx alberta-->ibanez ts-9-->maxon phaser-->ehx memory toy-->kustom defender EL34 tubes.

 

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομίζω οτι ο classic plus είναι λιγότερο γκαζιάρης για να παίξει hard rock.Είδα από duncan στο τone wizard μου έβγαλε τον sh5 custom και ενναλακτικά τον george lynch.Τι γνώμη έχετε για αυτούς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Στις πιο bright κιθάρες και ο Seymour Duncan Custom Custom είναι μια καλή λύση, σε συνδυασμό ιδιαίτερα με έναν Pearly Gates στο Neck.

 

Γενικά, μην πας σε πολύ δυνατούς μαγνήτες, και άλλαξε και κανα μεγαφωνάκι στον Defender στο μέλλον, είναι το δεύτερο σημαντικό σημείο στο eq σου μαζί με τους μαγνήτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bare knuckle cold sweat

Ειχα σε LP ζευγάρι τον cold sweat στην γέφυρα με τον "the mule" στο νέκ (μετά απο πρόταση του Τιμ της ΒΚ) και το σετάκι ήταν άψογο.Επειδή ο classic paf 57 μοιάζει πάρα πολύ ηχητικά με τον "the mule" θα στον πρότεινα ανεπιφύλακτα.Κι επειδή είναι και ceramic θα σου δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που θες στα γκάζια.

Thank God for the rain....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου