Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τα ΑΞΙΣ (ta πεταλια )


mr_davidoff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα . εχει ψιλοφθαρει το λεγομενο heelblock που βρισκεται κατω απο την φτερνα και κραταει το πεταλι σταθερο. με τα πολλα εψαξα στο ιντερνετ στα φορουμ του κολλια και του ροντι και ειδα οτι ειναι συνηθες φαινομενο να τα αλλαζουν απο την πολυ χρηση. πηρα και στην αντιπροσωπια των αξις στην ελλαδα και μου ειπαν οτι το σιδερακι αυτο κανει 100 ευρω  :o :o

 

το θεμα ειναι οτι μου ειπαν οι τσιπιδες οτι για να μου το βαλουν που ειναι δουλεια 5 λεπτων στανταρ θελουν εξτρα λεφτα ! και τωρα ρωταω να το προσπαθησω να το βαλω μονος μου η οντως χρειαζεται να το αφησω σε αυτους ?? εχεις κανεις αυτα τα πεταλια και να του εχει τυχει παρομοιο προβλημα ?

 

thanks in advance!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε τηλεφωνο την ίδια την εταιρεία στην αμερική και αφού πληρώσεις με paypal ή πιστωτική θα στο στείλουν. Το αλλάζεις μόνο σου εννοείται. Έχω αλλάξει τον κεντρικό άξονα του πεταλιού με κανένα πρόβλημα. Θα σου στείλουν καινούριο τύπο  που είναι πολύ πιο ανθεκτικός από τον παλαιό. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε εννοεις οτι αμα τα παρω απο την αμερικη θα ειναι πιο φτηνα ? γιατι να μην τα παρω απο εδω που ειναι αντιπροσωπος αυτο το αντατζιο ? δεν ειναι εξυπηρετικοι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

εννοείται απο αμερική πολύ πιο φτηνά έως και δωρεάν αν το χειριστείς καλά .. η αχις έχει απίστευτο support αλλα δυστηχώς μόνο στην αμερική.

Αλλά πάρε τηλέφωνο μην στείλεις εμαιλ γιατί δεν απαντάνε.

 

George

I am Calm like a bomb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου