Προς το περιεχόμενο

Budget Studio Headphones


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρες! Θα θέλα μια συμβουλή για ποια (φθηνά) ακουστικά να διαλέξω για home recording χρήση με το group μου, αλλά ακόμα και για ένα υποτυπώδες πρόχειρο mixing. Προφανώς δεν γίνεται μιξαρισμα με ακουστικά, αλλά για απλές καταστάσεις όπου είναι βράδυ, δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις Monitor, και θέλεις να στείλεις ενα κομματι που μόλις έγραψες σε ένα φιλο σου! Δλδ δεν θέλω ακουστικά με bass boost κτλ. Όσο πιο καθαρό ήχο μπορούν να προσφέρουν

 

Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 90 ευρώ και η αγορά θα γίνει απο Musicstore μιας και θα πάρω και άλλα μαραφετια απο εκεί. Έχω σταμπάρει τα εξής

 

Audio Technica ATH M 30 71,3 euro

 

Shure SRH 440 84,8 euro

 

AKG K 121 89,9 euro

 

Audio Technica ATH M 40 92 euro

 

Τα έχει δοκιμάσει κανεις? Τι προτείνετε απο τα παραπάνω??

 

Επίσης:

α) Με ένα πρόχειρο ψάξιμο είδα οτι τα Audio Technica ειναι πολυ φθηνά σε Αμερική..Τιμές 55$ τα ΑΤΗ Μ30 και με βάζει σε υποψίες οτι ίσως υστερούν σε ποιότητα κατασκευής. Αλλά εαν κρίνω απο τα μικροφωνα της, μια χαρά μάρκα είναι! :D

β) Θεωρητικά όσο μεγάλυτερη αντισταση έχουν τα μεγαφωνα τόσο ανεβαίνει και η ποιότητα των ακουστικών(αρα και η τιμή)? Δλδ σε αυτές τις τιμές είναι κρητηριο να κοιτάξω τα Ohm?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα AKG που σκέφτεσαι είναι κάμποσο ανοικτά (έχουν ρίγες εξόδου του ήχου)

αλλά αν κάνεις συγκριτικά test και σου βγούνε καλύτερα, τότε πάρε τα.

Εγώ τους είχα βάλει από κάτω σελοτέηπ χαμηλής κόλλησης και από πάνω από αυτό, μονωτική ταινία για να μην πιάνει παλμό ο ήχος.

 

Τώρα θα σου πω και κάτι άλλο, που αξίζει και πιστεύω δεν θα παρεξηγηθώ ότι κάνω διαφήμιση, επειδή είναι πολύ σημαντικό :

 

Οποιοσδήποτε Αθηναίος, μπορεί να πάει στο Unison Παναγόπουλος στο Πολυτεχνείο και να δοκιμάσει καμιά 40αριά ακουστικά που έχει.

Πάρε 1 CD που το έχεις "λιώσει" στην κριτική, πάρε και ένα CD player και σίγουρα θα πάρεις το καλύτερο ζευγάρι ακουστικά που σου ταιριάζει.

 

Πες του ότι σου είπε ο Τζίμης να αγοράσεις ακουστικά.  Ξέρεις γιατί στο λέω αυτό ;

Επειδή αυτά που πήρα από εκεί με 300 €, τα είχα βρει στο e-bay με 170 € και όμως τα αγόρασα από εκείνον, επειδή είναι ο μόνος που έχει τόσα ακουστικά διαθέσιμα, για να μην πετάξει κάποιος τα χρήματά του.

 

Το ξέρει και του το έχω πει.  

 

   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι για το τελευταίο ερώτημα :

 

Πρόσεξε τα Ohm, όχι τόσο σαν ποιότητα, αλλά ότι σε κάποια Ohm καίγονται ευκολότερα.

Νομίζω σε κάποιο παλιό άρθρο εδώ, το είχα διαβάσει.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanx για την απαντηση jajavax

 

Δεν ειναι Αθήνα και δεν ξέρω αν μπορώ να βρω μαγαζί εδώ στην Θεσσαλονίκη να τα δοκιμάσω απο κοντά. Απο reviews μάλλον νομίζω οτι τα καλύτερα απο αυτά ειναι τα Shure, και μάλλον θα τα τσιμπήσω. Απλά εαν κάποιος ειναι κάτοχος απο τα παραπάνω ας σφυρίξει 8)

 

Όσο αφορά τα Ohm ναι το οτι έχουν αντοχή στο χρόνο το ήξερα απο πριν. Απλά μήπως συμβάδιζε και με την ποιότητα απο την άποψη τα Studio ακουστικά έχουν ως κύριο στόχο(?) την καλύτερη δυνατή ένταση στην κατανομή συχνοτήτων (οπως τα monitor ηχεια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου