Προς το περιεχόμενο

Kawai ES1 Digital Piano-Την γνώμη σας παρακαλώ


ba99297

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά γεια χαρά.

Θέλω να αγοράσω ένα βαρυκεντρισμένο πληκτρολόγιο για την μικρή μου που μόλις ξεκίνησε πιάνο. Θα το συνδέσω σε pc με το κατάλληλο Software. Έχω προυπολογισμό 300-400 ευρώ. Για όλα αυτά έχω ήδη ανεβάσει κάποιο θέμα. Κάποιος από τους αναγνώστες μου πρότεινε να αγοράσω το ηλεκτρικό πιάνο που πουλάει ένα Kawai ES1 Digital Piano ( το οποίο ξεπερνάει αρκετά τον προυπολογισμό μου. Αξίζει ?).

Θέλω μόνο καλή αίσθηση στα πλήκτρα και καλή ποιότητα στον ήχο του πιάνο. Δεν με νοιάζουν άλλοι ήχοι ή άλλες δυνατότητες. Σύμφωνα με αυτά που μου είπε ο αναγνώστης το όργανο είναι σε άριστη κατάσταση αχτύπητο και πλήρως λειτουργικό.

Εδώ η αγγελία

http://smart.noiz.gr/details.php?id=11934

Θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ πολύ

Σας ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν αγορά το θεωρώ μια πάρα πολύ καλή πρόταση.

 

Διαβάζοντας και το προηγούμενο post, βλέπω ότι έχεις μια εμμονή με σύνδεση σε pc και λειτουργία vsti, αυτό δεν είναι και ότι καταλληλότερο για entry level ηλικίες.

 

Γενικότερα συμμερίζομαι την άποψη ότι δεν θα έπρεπε να πας σε αγορά πιάνου αλλά σε ένα μικρό φτηνό φορητό αρμόνιο τύπου Yamaha, Casio όχι πάνω από 100Ε. Οι λόγοι? φορητότητα, επιτήρηση, οικονομία, merenda και τελικό αποτέλεσμα εκμάθησης= ίδιο.

 

Με ένα μικρό αρμόνιο θα μπορεί η μικρή να παίζει στο κρεβάτι της ή στο πάτωμα, είναι πιο οικονομικό αφού δεν στοιχίζουν πάνω από από 100Ε, εαν το λερώσει με merenda  το σκουπίζεις με ένα πανί δεν έγινε και τίποτα και στο τέλος μπορεί να πάει σε μεγαλύτερο πιάνο όταν είναι σε ένα καλύτερο επίπεδο και να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Γιατί να ξοδευτείς από τώρα?

 

Μετά μη ξεχνάς ότι μπορεί να ρίχνει ελεύθερα τσιμπιδάκια, καλαμάκια, παπουτσάκια Barbie στα ηχεία και να μην πάθει τίποτα σε ένα Yamaha ή Casio και μπορεί να πειραματιστεί και με μαγειρέματα της μικρής λουλούς! Ξέρεις τι θα σου κοστίσει να βγάλεις τσιμπιδάκι από το Kawai εαν κολλήσει κάτω από τα πλήκτρα ή πάει στη μητρική ή αν σπάσει ένα κουμπί στο menu? για να μη μιλήσουμε για την κουζίνα της μικρής λουλούς σε Kawai...

 

Τα ακριβά μηχανήματα απαιτούν και την ανάλογη προσοχή/συντήρηση και σε ένα μικρό παιδί θα πρέπει να είναι συνέχεια υπο παρακολούθηση.

 

Δεν βλέπω λόγο να κάνεις ένα τόσο ακριβό και πολύπλοκο setup με midi συνδέσεις και ένα σχετικά ακριβό όργανο μόνο για αρχή, ξεκίνα με κάτι φτηνό και αν δεις μετά οτι πάει καλά της παίρνεις ένα ψηφιακό πιάνο.

 

Εκτός εαν σε τρώει και σένα να ασχοληθείς με πιάνο και δεν είναι μόνο η μικρή, εκεί αλλάζει το θέμα!

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου