Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ενισχυτή λάμπας με καθαρό ήχο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτα απο ολα σας ευχαριστω που ενδιαφερεστε. εν συνεχεια θελω να σας πω πως ισως αυτο που να ειναι το απολυτο γι αμενα ειναι ο SOLDANO SLO 100 i o mesa boogie electre dyne. Eχουνε και γαμω τα καθαρα και επισης σου δινουν καλα γκαζια. δηλαδη με καλυπτουνε στο καθαρα κα ιμου δινουνε στα βρομικα τουλαχιστον μια επιλογη ειτε ειναι σολο hi gain (soldano) ειτε ειναι vintage rithm me ligo drive. το θεμα ειναι οτι κοστιζουν πολυ και δεν εχω τοσο χρηματα... ισωσ να μην διεθετα και τοσα αν ειχα. αν σκεφτεισ οτι ο soldano εχει 3500 φραγκα και ο μπουγκιε 3000 και θες και καμπινα τοτε τα αποριπτεις. 2 ενισχυτες καλυψαν αυτη τη διαφορα(οσο καλυπτεται) ο vht pitbull super 30 και ο bogner alch . το θεμα ειναι οτι ο bogner στα χαλαει με τα καναλια αφου δεν εχεισ την επιλογη να αλλαηξεις το καθαρο με το βρομικο απο το footswitch και ο vht ειναι νομιζω ενισχυτης που εχει προσανατολισμο blues.

We are the Sultans Of Swing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ρίξε μια ματια και σε αυτόν τον fender. Εγγύηση στα καθαρά και με αρκετά καλό  βρώμικο κανάλι και μέσα στο budget σου τουλάχιστον ο πρώτος.

 

http://www.dv247.com/guitars/fender-super-sonic-22-guitar-amplifier-combo-blonde--75163

 

http://www.dv247.com/guitars/fender-super-sonic-60-guitar-amplifier-combo-blonde--75165

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

. το θεμα ειναι οτι ο bogner στα χαλαει με τα καναλια αφου δεν εχεισ την επιλογη να αλλαηξεις το καθαρο με το βρομικο απο το footswitch

 

 

Μα ο πρωτος απο αριστερα διακοπτης στο footswitch αυτο κανει,αλλαγη gold-mercury,ο δευτερος ειναι boost και οι επομενοι 2 delay και reverb

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δικαιο εχεις απλα το gold εχει την καλη βρωμια το γκαζι που γαμαει και δεν ειναι footswitchable. αυτη ειναι η δυσλειτουργια τοθ bogner.

We are the Sultans Of Swing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν διάβασα περί ωραίων καθαρών, Knopfler και είδα και την υπογραφή σου το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σε Fender Deluxe Reverb και όχι Twin.

 

Βέβαια έχει να κάνει ίσως και με το ότι κι εγώ Deluxe έχω (reissue) αλλά επειδή κι εγώ έναν τέτοιο ήχο έψαχνα, μπορώ να σου πω ότι είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως, VHT, επειδη ειχα, (Pittbull 45) και λοιπα που αναφερεις, SLO, Boogie κλπ, μονο vintage δεν ειναι και μονο clean προσανατολισμο ηχου δεν εχουν.

Χωρις παρεξηγηση, πιστευω πως εχεις μπερδευτει λιγο σχετικα με αυτο που ψαχνεις και πως θελεις να το ορισεις η να το βρεις...

Συν οτι να βρεις ενισχυτη που να εχει hi gain και παραλλλα καλο vintage clean, λιγο απιθανο να βρεις.

ΑΝ υπηρχε τετοιο πραγμα, πολλες εταιρειες και κατασκευαστες, θα ειχαν περιορισει την γκαμα των προϊοντων τους...

 

Μηπως εκτος απο Knopfler π.χ. μπορεις να μας πεις τι αλλο ακους και τι ηχο θελεις να εχεις στο στυλ που παιζεις, η ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου παιχτες για παραδειγμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον να ξεκαθαρισω λιγο περισσοτερο το τι θελω. θελω καλο καθαρο ζεστο και να μπορει να δινει σκασιμο... δηλαδη κατι σε soldano slo αλλωστε το εχω ακουσει και εχω παιξει... αλλα παραλληλα ο ενισχυτης να εχει πανω βρομια που να σου καλυπτει το vintage drive  η να σου καλυπτει το hi gain systained drive.

το vintage drive το θεωρω ως blues drive gallagher

το hi gain systained  το εκλαμβανω ως Gary moore (still got the blues).

αν εχει απο μονοσ του ο ενισχυνης καλο καθαρο και ενα απο τα 2 drive  τοτε μπορω να φτιαξω το αλλο.

 

και αν νομιζετε πωσ αυτο σασ βοηθαει ακουω πολυ Dire Straits-Mark Knopfler, Gary Moore Rory Gallagher Pink Floyd Eric Clapton Deep Purple etsi kai etsi ZZ TOP Rush. Kai arketa Ellinka Typoy Paylou sidiropoulou

We are the Sultans Of Swing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου