Προς το περιεχόμενο

Tι Synth & από πού?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΛΗΜΑ ΤΙ SYNTH ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΙΑΚΟ π.χ?ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ !ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ NORD LEAD 2 !ΑΛΑ ΑKΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΛΑ SYNTH KAI ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ,EIMAI ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ!Η ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ CHILL OUT/DANCE (HARDCORE).EXΩ PC DESKTOP-MONITOR ALESIS MK2-MIDI EVOLUTION MK449C.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑ +- 1700 ΚΑΙ ΣΤΟ synthplanet 1180 ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΜΕ ΣΩΝΝΝΝΕΙΣ !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν, το γιατί να πάρεις ψηφιακό και όχι αναλογικό είναι το γεγονός ότι τα πλήρως αναλογικά synth είναι λίγα, δυσεύρετα και (στις περισσότερες περιπτώσεις) πανάκριβα. Είναι βέβαια προτιμότερο να πάρεις ένα αναλογικό synth από πλευράς ήχου καθώς τα ψηφιακά ουσιαστικά "μιμούνται" τα αναλογικά, καταλαβαίνεις τι παίζει.

 

Το Nord Lead είναι ένα πάρα πολύ καλό μηχάνημα, σχεδόν industry standard στην ηλεκτρονική μουσική. Επίσης πολύ αξιόλογα είναι τα Access Virus, Waldorf Q, Novation Supernova, Korg MS-2000, Alesis ION και Andromeda (αυτό είναι αναλογικό) και πολλά άλλα, δεν ξέρω και ποιά δοκίμασες και τι ήχος είναι αυτός που προτιμάς.

 

Το PC σου είναι χρήσιμο μόνο αν θες να δουλέψεις με plug-ins ή αν θες να καταγράφεις εκεί τις ιδέες σου. Αλλιώς δεν έχει πολλά να κάνει με αυτό που συζητάμε.

 

Τέλος, εγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις τις τιμές στα διάφορα online shops (Synthplanet, Thomann, Musicstore κλπ) και κατόπιν να κάνεις μια βόλτα στα εδώ καταστήματα για να βρεις αν μπορείς να βρεις παραπλήσια τιμή, πράγμα που είναι σπάνιο. Αν βρεις, πάρτο από εδώ για να μην μπλέκεσαι με παραγγελίες, ταχυδρομεία και τα σχετικά. Αν όλες οι τιμές που βρεις έχουν τόση διαφορά σε σχέση με τα online, δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να πληρώσεις τόσα λεφτά και μάλιστα κερατιάτικα...

 

Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σου!

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ'αρχας μπορεις να πετυχεις πολυ καλες τιμες και εδω..υπαρχουν καταστηματα που εχουν καταπληκτικες τιμες..

 

για τα ειδη της μουσικης που σε ενδιαφερει θα προτεινα τα novation supernovaII(και σε rack...μπορεις να το βρεις σε πολυ καλη τιμη..αυτο εχω εγω.) και το access virus(b,c η ti..to teleytaio bebaia einai tsimpimeno)

 

βεβαια πρωτη μου επιλογη θα ηταν το andromeda(για ευνοητους λογους..) αλλα...ειναι το πιο ακριβο απο ολα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου