mick77 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 10 αρικο και απο εδω Απλα τα σπας,γουσταρω γιατι σανιδώνεις ;D το εργαλείο ;D και δεν χανετε το συναίσθημα και η μελωδία που για μενα ειναι το παν . Ακουσα πολους στο site αλλα να σου πω την αληθεια λιγ ειναι τα κομματια που θα ξανακουγα δευτερη φορα .Το δκο σου πειραζει που το ακουσα καμια 10αρια ;D ;D ;D εξου και το 10 αρικο!!!! ΚΑλη επιτυχια. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 10 αρικο και απο εδω Απλα τα σπας,γουσταρω γιατι σανιδώνεις ;D το εργαλείο ;D και δεν χανετε το συναίσθημα και η μελωδία που για μενα ειναι το παν . Ακουσα πολους στο site αλλα να σου πω την αληθεια λιγ ειναι τα κομματια που θα ξανακουγα δευτερη φορα .Το δκο σου πειραζει που το ακουσα καμια 10αρια ;D ;D ;D εξου και το 10 αρικο!!!! ΚΑλη επιτυχια. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ψηφο σου mick. Ακουσε το και χιλιες και μια φορες και βαλτο και στους κολητους σου ;) ;) ;) ;) ;) Το δισκακι μου μιξαρεται as we speak απο ενα φιλαρακι στην αθηνα, με το που τελοιωσει θα σε ενημερωσω αν θες να το ακουσεις. κωστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία δουλεμένο το track.... Eίσαι πολύ καλός Satriani με μαλλιά... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα πάλι πιο πολύ σε Andy Timmons μου έκανες! όπως και να χει το κομμάτι είναι πολύ όμορφο και ο ήχος σου έχει ψυχή και όγκο! Μπράβο και περιμένουμε και το cd! (ελπίζω με πραγματικά drums...) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntroulis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 10 και απο μενα. μελωδια τεχνικη και συναισθημα πολυ ωραιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 πολυ υψηλο level των pro's διαγωνιζομενων και φετος . Καλη επιτυχια κοτσαδορε και μακαρι να σε δουμε και στους finalists . Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyclon Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 +10 kotsadore... Καλη επιτυχια και καλες γιορτες!!! Πες και σε μας τη μυστικη συνταγη της επιτυχιας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 +10 και από εμένα. Καλή επιτυχία! Γιατί στο profile σου το country είναι United Kingdom; ε; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Εξαιρετικός! Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ότι έχεις πλήρη "έλεγχο" της κιθάρας, ενώ φαίνεται πως έχεις μελετήσει τις διάφορες πτυχές του παίξιμού σου με μεγάλη λεπτομέρεια. Cheers, κάθε επιτυχία εύχομαι www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Εξαιρετικός! Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ότι έχεις πλήρη "έλεγχο" της κιθάρας, ενώ φαίνεται πως έχεις μελετήσει τις διάφορες πτυχές του παίξιμού σου με μεγάλη λεπτομέρεια. Cheers, κάθε επιτυχία εύχομαι vageli σε ευχαριστω παρα πολυ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση