Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.nikolas-sideris.com/AGS/keepdreaming.mp3 Γραμμένο το 2001, ηχογραφημένο το 2002, σε ένα στούντιο, σε 1 μέρα... Δε μπορώ να πω ότι πλέον είμαι τρελά ευχαριστημένος, αλλά τότε μου φαινόταν πολύ καλό! Έτσι για να ακούσεται και κάτι παλαιότερο από μένα! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα και τώρα μου φαίνεται πολύ καλό!! Πολύ ατμοσφαιρικό και κυρίως μου αρέσει ότι σαν σύνθεση και arrangement είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ flexible….εννοώ ότι μπορεί να σταθεί άψογα με τα παρόντα φωνητικά…..με φωνητικά πίο Brutal …αλλά ακόμα και με vocals αλά Chris Isaak!! Το ότι έγινε σε μια μέρα δεν ξέρω αν το έγραψες για καλό η για κακό. Κατ εμέ αν εγώ δεν τελειώσω κάτι as soon as possible , το παρατάω. Αν αρχίζω να «ξεψειρίζω τη μαϊμού» χάνομαι και μπερδεύομαι! Αν εννοείς ότι είναι πρόχειρο…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, το αντίθετο. Αν εννοείς ότι είσαι ταλέντο ;)…….we know it! 10/10 από εμένα κυρίως λόγο flexibility ως ανωτέρω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ μου αρεσε! Νικολα το βρισκω πολυ ευρηματικο! Ιδιως καποια σημεια οπως στο 2:10 το ''πιανακι''κραταει το ισο στα βιολια που αλλαζουν mode,υπεροχο!Κινηματογραφικο θα ελεγα.. Και ωραια ερμηνεια!Ο,τι πρεπει!Εσυ τραγουδας? Και πολυ ωραιος ηχος ρε συ!Το 2001 ε? Αν μ εβαζες να παιξω κιθαρα παντως,θα εβαζα απλωμενα ακκορντα αραια αραια. Πινελιες με ιδιοτροπες αναλυσεις με ηχο κουφωτης. Λεμε τωρα... Ωραιος! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 2001, ναι. Έγραψα 3 τραγούδια σε 3 ημέρες. Εγώ τραγουδάω, εγώ σχεδόν τα πάντα, εκτός από κάποιες κιθάρες! Το ότι το έγραψα σε μία ημέρα το είπα για δικαιολογία, γιατί ως παραγωγή, πια δεν με καλύπτει! Και εγώ τα δουλεύω τα πράγματα πολύ παραπάνω (από την εμπειρία της κλασσικής μουσικής... ;)) Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Μπορεί κάποια στιγμή να τα κάνω κάτι αυτά τα τραγούδια, αλλά το τι... ένας θεός το ξέρει... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Depeche Mode με πήγε κατευθείαν. Μ' άρεσε :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Depeche Mode με πήγε κατευθείαν. Μ' άρεσε :) Εννοείται. Πολλά τα εξαιρετικά σημεία, ειδικά στο σημείο με τα βιολιά. Κανά ρεφρενάκι τίποτε? Δεν είσαι κακός τραγουδιστής, 1-2 φλαμαρισματάκια άκουσα. Κυρίες & κύριοι μόλις ακούστε τον Nikolas Gahan. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 1-2 φλαμαρίσματα μόνο; 1 take ήταν. Νόμιζα ότι ήταν παραπάνω... :P Ναι, DM, εννοειτα... Αλλιώς δε θα ήμουν εγώ! ;) Και ρεφρεν? μπα... σε άλλα τραγούδια ίσως, αλλά όχι σε αυτό! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maurogato Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 πολύ καλό ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Νικόλα, χρόνια πολλά. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Μάλλον εννοείτε στοναρίσματα? Χρόνια πολλά Ψηλέ!!.... ;) Το κομματάκι πολύ όμορφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση