Προς το περιεχόμενο

προτασεις για ηλεκτρο - ακουστικη και φυσαρμονικα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια σε μερικές μερες  σκεφτομαι να καταθεσω στον κυρ θωμα για καινουργια πραγματακια λοιπων θα ηθελα την γνωμη σας  φυσαρμονικα c+ και αν παιζει κανενα αξιολογο σετ οπως και αναζητώ μια ηλεκτρο ακουστικη κιθαρα  μου αρεσουν οι jumbo style και  λεπτομανικα οργανα αν ειναι δυνατων  με καλη ταστιερα οχι βαμενο κοντρα πλακε .

δεν εχω κολληματα με μαρκες απλα θελω να ειναι τιμιο οργανο για τα λεφτα του , τα τελευταια χρονια να φανταστειτε ειμαι με μια  HARLEY BENTON HBCG45 36 ευρω και δεν εχω και προβλημα να την αλλαξω  αφου τζαμαρω ανετα !  τρελο εργαλειο αλλα θελω να την παω στο πατρικο μου να την εχω εκει και γενικα για εξωτερικές δουλειες,  στο ψητό τώρα  τα λεφτα που μπορω να διαθεσω  υπολογιζω  κανενα 220 για κιθαρα χωρις να σημαινει οτι αποκλείω πχ μενα καλο οργανακι  ποιο φθηνο η λιγο ποιο ακριβό .

για φυραρμονικα κανενα 40αρι βαριά  και πείτε και κανενα καλό καποτάστο  γιατι οσα εχω πάρει εχουν δυαλιθει  ;D danke!

 

 

υ.π  παιδια ανεβάζω το μπατζετ τις κιθάρας στα 320  , θελω να ρωτησω  για την Cort Guitar MR-710  και την 720  ποιες ειναι οι διαφορες τις και  τι ταστιερες εχουν ? παιζει να εχει εβενο η 710  ?

μπλουζάκι και άγιος ο θεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου