yannis37 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 με γειές και κaλόπαιχτη και απο μένα!!!!!!! ωραιο το binding αλλά δεν σας φαινεται να της δινει απο μονο του τουλάχιστον 1 κιλό παραπάνω? ;D ;D ;D ;D περιμένω και εγω την ταπεινούλα classic vibe stis 20 του μηνού :-[ HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Καλα τοση φασαρια για μια τελεκαστερ ........................αν ειναι δυναμό !!!!! ;D ;D ;D Δεν επαιρνες μια στρατ να βαλει ενα πους-πουλ και να εχεις και τελεκαστερ και στρατοκαστερ μαζι ? βλακεια εκανες θα ειχες 3 μαγνητες και οχι 2 ......ακου 2 χα χα χα......... Π Λ Α Κ Α Κ Α Ν Ω Τα σπαει....... κανα κλιπακι θα ανεβάσεις ή θα μας αφήσεις με την εικονα ? http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχω κάποιο αξιόλογο μέσο να γράψω. :-\ broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχω κάποιο αξιόλογο μέσο να γράψω. :-\ :'( :'( :'( :'( φατε ματια ψαρια ....................καλοριζικη ενιγουει !!!!! http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Μπράβο!Ωραία κιθάρα και καλόπαιχτη να είναι.Μία αφιέρωση απο τον πολυαγαπημένο Andy Timmons με tele για όλους τους telecaster-άκιδες!Twang forever!Καλές γιορτές! Mα τι ομορφα που κελαδαει...Ειναι δυνατον να μη γινεις τελεκαστρακιας;;; Με γεια mpikoz κουκλα η τελε!Και το binding (fuck yeah) τα σπαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Κάτι αμαρτωλές μεταλλομόντες που υπονόησες ότι ετοιμαζόσουν να κάνεις, για αυτήν την τελεκαστεριά προοριζονταν; Με γειές μπάι δε ουέι! Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Για το λίγο μέταλ που παίζω πλέον μου φτάνει η LTD ας μην την ξεχάσω εντελώς ;) Μέταλ αρέσει στο αυτί μου αλλά όχι στο χέρι μου πλέον :o Μ αρέσει πάρα πολύ η ακουστική και τα καθαρά σε μια ηλεκτρική γιαυτό τσίμπησα και τελεκαστερόνι broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 με'γεια σου και καλοπαιχτη.ελπιζω να μη σε παιδεψει καθολου ο ηχος της papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 καλοπαιξιμη φιλε! καλως ηρθες στην οικογενια ! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 με'γεια σου και καλοπαιχτη.ελπιζω να μη σε παιδεψει καθολου ο ηχος της Αντιθέτως ο κάθε ήχος της μου ήρθε λουκούμι ;) Πάντως κατάλαβα γιατί ο SF θεωρεί το reverb άχρηστο εφέ, δεν πάει καθόλου με το twang στο neck μαγνήτη που δεν έχω και τόσο twang με λίγο reverb πετυχαίνω ωραίο ήχο αλλά με τον bridge δεν >:( broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση