Προς το περιεχόμενο

Cubase Essential 5 / Cubase studio 5 ???


music man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανοντας μια ερευνα αγορας για το cubase 5 παρατηρησα οτι υπηρχε η εκδοση "essential" 5 λεω θα ναι καποιο update εξ'αιτιας της τιμής.. Αν ξέρει καποιος τις διαφορες μεταξι cubase studio kai essential γενικα τι παιζει ας μου εξηγησει.. ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ooo wow, του λοιπουν πολλα πραγματα.. κατι αλλο, υπαρχει cubase 5 LE ? ενα παιδι μου λεει πως το πουλαει, επισης αν βρω καπου πιο παλια εκδωση απ το 5, θα μπορω να κανο register κι ολα οκ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ooo wow, του λοιπουν πολλα πραγματα..

Αν και δεν βλέπω να λείπει κάτι από τα βασικά, αυτές ακριβώς οι ελλείψεις επιτρέπουν στο Essential να έχει το 1/4 της τιμής του Cubase 5.

 

κατι αλλο, υπαρχει cubase 5 LE ?

Υπάρχει αλλά όχι σαν εμπορική έκδοση, έρχεται σαν bundled software με κάρτες ήχου.

 

ενα παιδι μου λεει πως το πουλαει, επισης αν βρω καπου πιο παλια εκδωση απ το 5, θα μπορω να κανο register κι ολα οκ?

Γενικά το bundled software γίνεται register και τελειώνει εκεί η υπόθεση οπότε γίνεται αυτό που συζητάς αν βρεις κάποιο license που δεν έχει ενεργοποιηθεί. Το να δώσεις χρήματα για ένα software που είναι πιο πετσοκομμένο κι από το Essential, δεν ξέρω αν είναι καλή κίνηση.

 

Πάντως δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι για την τελευταία version μιας και φαίνεται ότι δεν είσαι χρήστης που έχει απόλυτη ανάγκη τα όποια advanced features έχουν οι νεότερες εκδόσεις του Cubase. Με όλα θα κάνεις τη δουλειά σου το ίδιο καλά επί της ουσίας.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τοσο καιρο χρισημοποιουσα το sx3, πηρα macbook μετα, και για να καταλαβεις το garageband δε μου φτανει με την καμια.. αν και αυτες οι versions ειναι τοσο απλες δεν θα μου κανουν.. Σε μαγαζι υπαρχει περιπτωση να βρω καποια παλιοτερη full εκδωση cubase σε ξεπουλημα ή κατι τετοιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μπορω να περασω ετσι απλα σε ενα αλλο προγραμα, εχω ποσα μισοτελειωμενα projects να τελειωσω και εκτως αυτου το cubase δουλευει οπως θελω εγω, εχει το grouparsima με τον τροπο που μ'αρεσει και ευκολα crossfades γενικα με βολευει, το θελω για πιο σοβαρο σκοπο απλα επεσε η μια αγορα πανω στην αλλη γιαυτο "τσιγκουνευομαι" :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου