saro Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια μου πουλανε 200 ευρω το μικροφωνο rode nt1-a και την καρτα ηχου Emu 0404 κανω χιπ χοπ και θελω να ηχογραφω κυριως αντρικη φωνη αξιζουν για την τιμη τους? θα με καλυψουν? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 αν δεν αναφέρεσαι στην pci και εννοείς την Emu 0404 usb με τους προενισχυτές, με αυτή και το μικρόφωνο να είναι σε καλή κατάσταση, τότε και η τιμή είναι μια χαρά και σίγουρα θα κάνεις άψογα την δουλειά σου... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 ναι με το Usb ειναι ευχαριστω πολυ φιλε!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 το μικροφωνο είναι πολύ καλό για φωνή που το θες. Δεν ξέρω μάλιστα αν είναι κανόνας, αλλά έχω παρατηρήσει πως γράφει φωνές καλύτερα από ότι γράφει όργανα. Φαντάζομαι λοιπόν πως θα είσαι εντάξει στο είδος που θέλεις να πειραματιστείς. https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε μου! το rode nt1-a ειναι καλητερω απο το akg perception 100 σε θεμα ηχογραφισει αντρικης φωνης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε μου! το rode nt1-a ειναι καλητερω απο το akg perception 100 σε θεμα ηχογραφισει αντρικης φωνης ? δεν κάνει τίποτα :) μάλλον είναι υποκειμενικό, αλλά μου αρέσουν πιο πολύ οι ηχογραφήσεις ανδρικών φωνών με το rode παρά οι γυναικείες. Νομίζω, χωρίς να είμαι ειδικός, πως για αντρικές φωνές είναι ό,τι πρέπει. Αυτό με βάση τη δική μου μικρή εμπειρία. για το perception δεν ξέρω να σου πω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, μην σε πάρω στον λαιμό μου :) καλύτερα να ακούσεις κάποιον που ξέρει. https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Να εισαι καλα φιλε ;) εψαξα και στο forum και ειδα πολυ καλα λογια για το rode δεν με πολυ ενδιαφερουν οι γυναικειες φωνες γτ πιο πολυ εγω θα το χρησιμοποιω... :) οποιος ξερεις αναμεσα στο rode nt1-a και στο akg preception 100 πιο ειναι καλητερω σε θεμα ηχογραφισεις male vocals ας πει!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση