Προς το περιεχόμενο

Ενα κοματι απο Astro (Rap)


AstrO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  εγώ καταρχήν δηλώνω φαν, αν και είναι ένα ειδος που δεν προτιμώ συνήθως, αλλά παρολα αυτά έχει κάτι μου με ψήνει και δεν μου αφήνει περιθώρια να σκεφτώ για "δηθενιές" κλπ..

  ενθυμούμενος απλά το προηγούμενο κομμάτι σου μιας και δεν εχω χρονο τωρα και κρινοντας από το γιού τουμπ που δεν αποτελεί και ασφαλή επιλογή, θα έλεγα οτι οντως ο ήχος γενικότερα βρισκεται ενα σκαλί πιό πανω ποιοτικά.

  σαν γενικές παρατηρήσεις, θα σου πω αυτά που σου ειπα και την τελευταια φορά, λίγο πολύ...θα ήθελα να ακουσω απο σενα, ενα κομματι λίγο πιο πλούσιο ρυθμικά, μια απροσμενη αλλαγή ισως, κάτι σαν γέφυρα ισως, κάπως έτσι..η φωνή σου θεωρώ πως ειναι πολύ ταιριαστή και δίνει την "αλήτικη" χροια, μάλλον απαραιτητη για το ειδος..α, και ισως το ντιλει της δευτερης φωνής να θέλει ενα κλικ μικροτερο χρονο.

  αυτά ειχα να πω για τώρα, εμένα μου άρεσε πολύ οτι εχω ακουσει απο σενα και περιμενω κι άλλα...και φυσικά, ψάξιμο, ψάξιμο, ψάξιμο και καλή συνέχεια ευχομαι  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η λουπα ειναι σουπερ.Αν ειναι δικο σου αξιζει κ ειναι στο στυλ που γουσταρω.Εχει τοσο πολυ σουιγκαρισμενες κομπλεξικες αξιες η μποτα που θα το ακουγα ωρες ατελειωτες.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η παραγωγή τα σπάει...

 

FLOW μια χαρά , η χροιά λίγο περίεργη...

 

Ο στίχος λίγο γραφικός και επαναλαμβανόμενος μου φάνηκε...

www.meet-sos.gr

www.castellano.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου