Προς το περιεχόμενο

Virtual Guitarist 2 και η εξαφάνισή του από την αγορά...


stelios_cy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

 

Τον τελευταίο χρόνο έψαξα παντού, σε καταστήματα ηλεκτρονικά και μη, για να βρω το Virtual Guitarist 2 αλλά δε υπάρχει πουθενά.

Ξέρω ότι η Steinberg έχει σταματήσει από καιρό την παραγωγή του όμως με παραξενεύει που δεν υπάρχει καθόλου stock στην αγορά!

Μήπως το απέσυραν επίτηδεςγια βγάλουν νέα έκδοση;

 

Θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιος έχει υπόψιν του κάποιο κατάστημα ή website που να το έχει, να με ενημερώσει, θα του είμαι ευγνώμων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομίζω ότι θα το βρεις.

 

Η Steinberg, κατά καιρούς, συνεργάζεται με "τρίτες" εταιρείες παραγωγής λογισμικού, και χρησιμοποιώντας τη δική ΤΟΥΣ τεχνογνωσία, διαθέτει στην αγορά διάφορα VST όργανα. Κάποτε όμως αυτή η συνεργασία λήγει: είτε τσακώνονται, είτε τα κέρδη δεν είναι τα προσδοκώμενα (άλλο ένα κακό της πειρατείας), είτε λήγει η χρονική περίοδος που είχε οριστεί για τη συνεργασία... κάτι απ' όλα αυτά, και το προϊόν εξαφανίζεται / αποσύρεται.

 

Μάλιστα, συνήθως δεν ακολουθεί νέα version (μακάρι να συνέβαινε) διότι - όπως σου έγραψα - η σχετική τεχνογνωσία εξακολουθεί να ανήκει στην άλλη εταιρεία και όχι στη Steinberg.

 

Παράδειγμα: το synthesizer X-Phrase (έχει εξαφανιστεί προ πολλού παρ'ότι υπήρχε σταθερή ζήτηση) ή το synthesizer D'cota (το οποίο είχα πάρει και εγώ, μη-γνωρίζοντας ότι στη πραγματικότητα πρόκειται για το Tera της εταιρείας Virsyn). Τρίτο παράδειγμα, το Virtual Guitarist.

 

:(

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι είναι. Η Wizoo, αν θυμάμαι το όνομα, έχει εξαγοραστεί από την Digidesign, και μάλιστα η Steinberg έκλαιγε με μαύρο δάκρυ  ;D Ήταν γερό χτύπημα, γιατί η εταιρία αυτή ήταν πολύ μπροστά.

 

Αλλά σήμερα δεν υπάρχει λόγος να κλαίμε εμείς, γιατί υπάρχουν πολύ καλύτερα, ή τουλάχιστον ίσα προγράμματα. Θα πρέπει βέβαια να το ψάξεις, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο.

 

http://www.musiclab.com/products/realstrat_info.htm

 

 

http://www.robpapen.com/rg.html

 

 

http://www.applied-acoustics.com/strumelectric/overview/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου