elio55 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνεις ξε συμφωνεις Νεστορα ετσι ειναι τουλαχιστον στο 2 και στο 3. Η 57 εχει το ιδιο μπρατσο με την 58. Ολοι αυτο λενε, το σαιτ της Γκιμπσον αυτο λεει, στο Λες Πωλ φορουμ αυτο λενε.... Εκτος αν εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους αυτους.... Φερε μου μια κουφια η μια στανταρ που εχει καλυτερο ηχο απο VOS καιο σου χαριζω μια Λες Πωλ κινεζικη....χα χα χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2011 Yπάρχουν και κούφιες VOS (οι chambered reissues) και πολλοί λένε ότι ακούγονται καλύτερα από τις solid ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elio55 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2011 εχεις δικιο πασκαλ. Ναι αλλα δεν παυουν να ειναι καστομ σοπ. Μιλησα αποκλειστικα για στανταρντ, κλασσικ, κτλ. Δηλαδη κιθαρες παραγωγης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Εκτος αν εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους αυτους.... Κάτι ξέρω και 'γω. ;) Και αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε μια από τις λίγες που έχω πιάσει, είχε διαφορετικη αίσθηση στο μπράτσο και ότι οι 57άρες ήταν beefier. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Άρα θέλει ψάξιμο... Νεστωρ ποιες προτίμησες ? τις historic ή τις VOS? γιατι οι historic θεωρούνται καλύτερες?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Άρα θέλει ψάξιμο... Νεστωρ ποιες προτίμησες ? τις historic ή τις VOS? γιατι οι historic θεωρούνται καλύτερες?? Μα και οι vos, historic δεν αποκαλούνται? Αυτή πχ, τι από τα 2 είναι?... http://www.wildwoodguitars.com/electrics/gibson/historic_les_paul/89855/89855.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elio55 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Εγω παντως φιλε Νεστωρα 3 57αρες και 3 58αρες που εχω πιασει και παιξει ειχαν το ιδιο μπρατσο. VOS, Historic ειναι το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Τελικά VOS είναι ο τρόπος φινιρίσματος στις historic οπότε άκυρον... απλά πριν το vos 'ηταν οι περισσότερες gloss finish... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 VOS = Vintage Original Spec, δεν ειναι τροπος φινιρισματος. Απλως ετσι ονομασε η Gibson αυτες τις σειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Ναι γνωρίζω τι σημαίνουν τα αρχικά...Το έψαξα στο Les Paul forum, όλοι αυτό λένε ότι έχει να κάνει με το ημιτελές φινίρισμα... εν πάσει περιπτώσει η νέα ονομασία είναι historic VOS και έχουν αλλάξει και το certificate από...πτυχίο σε ...βιβλιάριο! Μάλλον παραπάνω μπερδεύεται κανείς με όλα αυτά. Βλέπω ότι και στις αγγελίες παίζει μία R8 (τώρα το είδα) και το παιδί λέει ότι τη διάλεξε ανάμεσα σε πολλές στη Νέα Υόρκη... Μάλλον αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος ,ούτε Θωμάδες ούτε τίποτα αλλά που να ταξιδεύει τώρα κανείς... οψώμεθα... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση