Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να αλλάξω ενισχυτή;


maiden666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

 

Έχω έναν Marshall AVT 50Watt και μια πεταλιέρα POD X3 Live. Δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι όμως από τον ήχο που έχω, οπότε σκέφτομαι να αλλάξω ενισχυτή. Αξίζει μια τέτοια αλλαγή και, αν ναι, ποιον ενισχυτή να επιλέξω; Παίζω όλων των ειδών κομμάτια, από Ρέμο και Σφακιαννάκη (χαχαχα) μέχρι Iron Maiden και Gary Moore...Από κιθάρες έχω μια Gibson Les Paul Studio και μία Yamaha Pacifica.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι bedroom player και δεν έχεις μεγάλες απαιτησεις απο τον ήχο σου θα έλεγα πως δεν αξίζει και τόσο. Βέβαια έσυ θα το κρίνεις αν αξίζει η όχι ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να φτιάχεις τον ήχο σου μεσα απο το Pod X3 που έχει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και να το κουμπώσεις στο FX loop του Marshall παρακάμπτοντας έτσι την προενίσχυση. Τα ψηφιακά μοντελινκ μηχανακια τύπου POD θέλουν πολύ ξεψάχνισμα και ψάξιμο για να φέρεις τον ήχο στα μέτρα σου αλλά συνήθως το πετυχαίνουν στο τέλος.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου