Προς το περιεχόμενο

Σπουδες Μουσικης Τεχνολογιας


Panozd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.Σκεφτομαι να σπουδασω μουσικη τεχνολογια ωστοσο δεν το εχω ψαξει πολυ και θα θελα καποιες γνωμες απο ατομα που γνωριζουν σχετικα.

(εχω διαβασει 5-6 παρομοια θεματα που υπαρχουν στο φορουμ)

 

Εχω τελειωσει πολιτικες επιστημες,ασχολουμαι με την μουσικη σε μεγαλο βαθμο (γραφω κτλ..)

 

Επειδη για το μελλον του επαγγελματος αυτου στην Ελλαδα δεν εχω ακουσει θετικα σχολια,ενδιαφερομαι κυριως για σχολες του εξωτερικου..Οπως Ολλανδια,Σουηδια..

Κατ' επεκταση θα θελα να βρω πληροφοριες σχετικα και με τα κριτηρια εισοδου -στη σχολη- αλλα και τις προοπτικες εργασιας μετα απο αυτην.

 

 

Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει σχετικα περι του θεματος θα χαρω να ακουσω την αποψη του.. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Βρε Πάνο μου, συγνώμη, αλλά αφού ξέρεις ότι υπάρχουν 5-6 παρόμοια θέματα, φαντάζομαι ότι εκεί θα αναφέρονται και ονόματα σχολών. Χρησιμοποίησε το google, μπες στις ιστοσελίδες τους και είτε επικοινώνησε μαζί τους να σου στείλουν τα prospectus, ή απλά βρες την πληροφορία που θες για κάθε σχολή ξεχωριστά.

 

Ακόμη και χωρίς κάποιο όνομα, μπορείς να βάλεις στο google "music technology higher education", ή κάτι παρεμφερές και να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.

 

Λυπάμαι που γίνομαι λιγάκι ωμός, αλλά μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο. Μπορεί να έχεις πελαγώσει, αλλά αν δε βρεις μόνος σου κάποια πράγματα τότε πως περιμένεις να πας και να ξέρεις που πας, τι θα κάνεις, κλπ. Θα εμπιστευτείς 2-3 αγνώστους;

 

Ορίστε και ένα πρόσφατο θρεντ (που παραπέμπει σε άλλα θρεντς): http://www.noiz.gr/index.php?topic=183985.msg534631#msg534631

 

Καλό ψάξιμο.

 

Για ότι συγκεκριμένο, εδώ είμαστε πάντως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα πάντως, πριν αρχίσεις το ψάξιμο για σχολή, να ψάξεις μέσα σου. Η απάντηση που πρέπει να βρεις αφορά την εξής ερώτηση: Θέλεις να καταγράφεις όσο το δυνατόν καλύτερα και επιστημονικά τεκμηριωμένα τη μουσική που θα "εμπνέονται" και θα υλοποιούν ΑΛΛΟΙ, ή μήπως θέλεις να είσαι εσύ ο καλλιτέχνης; Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο, που θα καθορίσει το που θα πρέπει να δώσεις έμφαση στις σπουδές σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ ευχαριστω παιδια.Κατανοω οτι ημουν ασαφης..σορρυ   ;)

 

 

Γίνε λοιπόν πιο σαφής για να βοηθήσουμε.

Μην το παρατάς το θέμα.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου