Προς το περιεχόμενο

Ο Alex Flouros στο Modern Music School!


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Το Modern Music School ανακοινώνει την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας του με τον κιθαρίστα των Fragile Vastness Alex Flouro και διοργανώνει ένα μοναδικό Guitar Clinic την Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 7μμ. Το clinic Θα διεξαχθεί στο Modern Music School της Αθήνας (Σουλτάνη 12, Εξάρχεια) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

 

Ο Alex θα διδάσκει τόσο στο Hobby όσο και στο Professional course, ενώ 

Θα αναλάβει σημαντικό ρόλο και στο Professional Program.

Την ευκαιρία να μάθουν μαζί του θα έχουν φυσικά και αρχάριοι μαθητές, μιας και ο ίδιος απολαμβάνει ιδιαίτερα το να καθοδηγεί μουσικούς από τα πρώτα τους βήματα.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Modern Music School της Αθήνας στο 210 38 39 400 και στο [email protected] ή με το Modern Music School της Καλλιθέας στο 210 95 65 740 και στο [email protected]

 

Alex Flouros

·  Μέλος της prog/ethnic μπάντας Fragile Vastness και κυκλοφορία των άλμπουμ Excerpts & A tribute to life στην δισκογραφική Sleaszy Rider records.

·  Οι Fragile Vastness έχουν εμφανιστεί με πολλά σπουδαία ονόματα της metal σκηνής, όπως Fate's Warning, Pain Of Salvation, Helloween, Sentenced, Dead Soul Tribe.

·  Tο 2006 Ψηφίστηκαν από το Metal Hammer καλύτερη ελληνική μπάντα

·  Συμμετέχει ως guest σε άλμπουμ διακεκριμένων μουσικών όπως οι Κώστας Βρεττός, Ιωάννης Αναστασάκης, Versus Heaven και Bob Katsionis.

·  Είναι επίσης κιθαρίστας της blues-rock μπάντας What's The Buzz και της metal μπάντας Seduce The Heaven.

·  Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο τελικό στάδιο της δημιουργίας του πρώτου του solo instrumental album το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011, παράλληλα με τα νέα άλμπουμ των Seduce The heaven και What's The Buzz.

·  Είναι endorser των Diezel amplifiers

 

www.modernmusicschool.com

www.professional-program.gr

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου