Προς το περιεχόμενο

Decade of Disturbed - DVD download


Jasemeister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όσους γουστάρουν τους Disturbed, έχουν στο site τους:

 

http://www.disturbed1.com/download_promo_videos

 

ενα rockumentary σε high definition ελεύθερο για download σε διάφορα formats. Από την ίδια σελίδα η περιγραφή του βίντεο:

 

"Decade of Disturbed” recalls ten years of history in the most candid of ways. It takes you through years of countless tours, dedication and sacrifice stripping away all the gloss and letting the real story be told. The documentary is about the fans and their brotherhood that has been formed with the band.

 

 

Σα φαν και aspiring γητάριστ το βρήκα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Δέκα χρόνια δεν χωράνε εύκολα σε μιάμιση ώρα και ΙΜΟ δεν έχει τις κλισέ "εξομολογήσεις" και "στιγμές Λαμπίρη" που έγιναν κάπως της μόδας σε αντίστοιχα rockumentaries άλλων συγκροτημάτων. Το ότι είναι ελεύθερο download παίρνει one up από μένα μιας και το θεωρώ σημάδι μεγάλης έπαρσης για rock/metal μπάντα να περιμένει από τον οπαδό να πληρώσει για κάτι το οποίο ουσιαστικά είναι ενα tribute στη σχέση της μπάντας με τους fans.

Enjoy and keep spreading the sickness  8)

 

Disturbed.jpg

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου