Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα και ενισχυτής με 1000 ευρώ;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας guys ειμαι ο Χρηστος , 20 χρονω και νεοεισερχομενος στον χωρο! Λεπον, εχουμε και λεμε. Ειμαι με ενα 1000αρικο στο χερι και ψαχνω ειδανικο συνδιασμο κιθαρας-ενισχυτη. Εχω αρκετα μικρη εμπειρια για να μπορω να κρινω, αλλα παραθετω τα γουστα μου. Λοιπον, δεν νομιζω οτι προτοτυπω ιδιαιτερα αλλα θα λεγα οτι μαρεσουν οι les paul. Ισως παιδικο βιωμα αφου μου χει μεινει η εικονα του randy rhoads με την λευκη-κρεμ lp και παντα μου αρεσε σαν σχημα (θα μου πεις τοσες jackson ειχε εσενα η lp σου μεινε?? ή δεν βρηκες αλλον αντιπροσωπευτικοτερο κιθαριστα με lp? E τι να κανουμε!) . Ηχητικα εχοντας ακουσει μερικες κιθαρες "καθεται" αρκετα καλα στα αυτια μου και στα γουστα μου. Απο αποψη εργονομιας και στα χερια μου με βολευει αρκετα. Παμε παρακατω! Βλεποντας το site της epiphone (μπορει καποιος να μου πει γιατι ρε φιλε epiphone και οχι esp, hagstrom κλπ.. Δεν μπορω να απαντησω!) στις les paul ( http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=&CollectionID=6 ) βρηκα πολλες διαφορετικες. Αρα το ερωτημα ειναι ποια? Τι προσφερει η καθε μια κλπ.

Να πω οτι εμφανησιακα μαρεσει η zakk wylde bullseye (πολυ pozer ομως?) και αν και τα ακουσματα μου ειναι πιο classic rock, το γκαζι που χει με γοητευσε, επισης η goldtop και η plain top (εξ ισου pozer?). Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε αυτη με τις "περισσοτερες δυνατοτητες". Το ξερω οτι ακουγεται καπως περιεργο μιας και καθε κιθαρα εχει τα δικα της δυνατα σημεια και κουσουρια, αλλα θα ηθελα ως πιο εμπειροι να με βοηθησετε. Και σιγουρα θα θυσιαζα λιγο τα χρωματικα μου γουστα μπροστα στις επιδοσεις.

Επισης θα θελα να ρωτησω που θα μπορουσα να βρω στη Θεσσαλονικη les paul, αλλιως αν δεν υπαρχει ή ειναι πολυ τσιμπημενες οι τιμες να καταφυγω στον thomann.

Για ενισχυτη εχω ψιλοκαταληξει στον AVT-20 Tribute της Marshall, μιας και δοκιμαζοντας τον εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την αποδοση του, σχετικα με αλλους ενισχυτες. Βεβαια και παλι η αποψη σας θα με ενδιεφερε πολυ αφου οπως ανεφερα η εμπειρια σας μετραει πολυ σε μενα!

Θα χαρω να διαβασω τις απαντησεις και στο μελλον να τα λεμε συχνα και να σας παρουσιαζω την προοδο μου!

Thanx παιδες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Kαλως ηλθες φιλε μου! εδω θα μπλεξεις ασχημα κ θα γουσταρεις απιστευτα με ολους τους noizαδες εδω μεσα!

Λοιπον... Εγω στη θεση σου θα εβρισκα αλλα 200ευρω κ θα επαιρνα αυτο! ;D

http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=34914

Απο τις λιγες ευκαιριες που μπορουν να σου κατσουν.

Γιατι δυσκολα ξαναμαζευονται τα 1500 κ 2000 κ 2500 που κοστιζει συνηθως!

 

Ξερω οτι δεν ειναι αυτο που ζητας αλλα δεν παυει να ειναι ευκαιρια να αγορασεις μια γνησια Gibson les paul standard! ΟΧΙ studio! Κ μαυρη! ;D

Aν ντε κ καλα θες κ ενισχυτη κ κιθαρα με 1000Ε κ τα 2 τοτε να ξερεις οτι αν πχ τα χωρισεις 500 κ 500 θα παρεις 2 μετρια πραγματα. θα κανεις καλο συνδυασμο για αρχη σε ηχο αλλα δεν θα το συνιστουσα... προσωπικη μου αποψη παντα

 

Τι θα παιζεις ακριβως?? μπορω να σου προτεινω καποιες κιθαρες στυλ les paul αναλογα το στυλ σου. απο ενισχυτες δεν εχω γνωσεις να σου πω.. σιγουρα καποιος αλλος θα σε βοηθησει σε αυτο, αν οχι αποψε τοτε αυριο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα το τι μαρεσει με το τι παιζω και το τι θα παιζω απεχει αρκετα! ακουω classic rock(zep, purple κλπ) και κυριως για εκει την θελω την κιθαρα.. Ενταξει ακουω και punk (sex pistols, dead kennedys, ramones, exploited) αλλα κατα 90% ροκ..

Ουφ με βαζεις σε σκεψεις για την gibson.. Μηπως πεφτει πολυ για νεο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι πέφτει πολύ. Πάντως για ενισχυτή σκέψου πολύ σοβαρά τον Blackstar HT-20 δεν θα τον βρεις Ελλάδα αλλά για αυτά που θέλεις να παίξεις είναι υπέραρκετος. Είναι ποιοτικός ενισχυτής (κατασκευαστικά και ηχητικά) και με πολύ καλά specs.

 

 

http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_studio_20_combo.htm

 

Εγώ θα έπαιρνα μια κιθάρα των 400 ευρώ και θα έπαιρνα και ένα σετ μαγνήτες seymour duncan αν δεν με ικανοποιούσαν οι stock μαγνήτες, και είσαι κομπλέ για αρχή και όχι μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αρχη καλως ορισες στο noiz. Ουτε εγω ειμαι πολυ παλιος στο χωρο του noiz, αλλα μπορω να σου πω με σιγουρια οτι για αγορα κιθαρας κοιτα τις αγγελιες του noiz. Βγαινουν καθε μερα πολυ καλες κιθαρες σε πολυ καλες τιμες. Τα περισσοτερα ατομα ειναι συνεννοησιμα  και ειλικρινη και επειδη εισαι και νεαρος θα σε βοηθησουν και σε συμβουλευσουν.  Αν ξερεις τι ζητας, περιμενε και θα βρεις αυτο που θελεις σε τρελη ευκαιρια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλως ορισες και απο μενα! Η πρόταση  μου είναι η εξής:

 

http://www.dv247.com/guitars/epiphone-les-paul-custom-electric-guitar-alpine-white--37130

ή αν δεν έχεις κόλλημα με το χρώμα,

αυτή  που έχει και Gibson μαγνήτες 

http://www.dv247.com/guitars/epiphone-1959-les-paul-standard-electric-guitar-faded-iced-tea--63045

  βέβαια με τόσα χρήματα(ή με λίγα παραπάνω) βρίσκεις Gibson μεταχειρισμένη… the choice is yours

για ενισχυτή θα σου πρότεινα  αυτόν http://www.dv247.com/guitars/tech21-trademark-30-guitar-amp-combo--34885

τον έχω 4 μήνες  και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι πολύ ευέλικτος, από πολύ καλά καθαρά μέχρι πολλά γκάζια (για hard rock και heavy metal όχι death… ) και όλα αυτά σε εντάσεις δωματίου!  Μειονέκτημα, δεν εχει footswitch...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλως ορισες και απο μενα! Η πρόταση  μου είναι η εξής:

 

http://www.dv247.com/guitars/epiphone-les-paul-custom-electric-guitar-alpine-white--37130

 

για ενισχυτή θα σου πρότεινα  αυτόν http://www.dv247.com/guitars/tech21-trademark-30-guitar-amp-combo--34885

 

 

 

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο  ;)

.o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου φιλε μου και γω πολυ καινουργιος στο σαιτ ειμαι κια σου ευχομαι τα καλυτερα.απ'οτι καταλαβα δεν εχω και πολυ μεγαλθτερη εμπειρια απο σενα σε κιθαρες και αλλα σχετικα απλα η προταση μου ειναι να την ψαξεις λιγο με την lp menace.εψαξα στο  thomman αλλα δεν τη βρηκα ουτε απο epiphone ουτε απο gibson.παντως εγω αυτην θα επελεγα γιατι δεν ειναι ουτε υπερβολικα ψωνιστικη ουτε και μοντελο αποκλειστικα καποιου κιθαριστα οποτε στο μελλον δεν θα ξενερωσεις επειδη θα παιζεις παπαδες σε καποιου αλλου το οργανο!thnx! ;) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να έχω ακούσει/παίξει με αυτά που θα σου προτείνω, νομίζω πως τα 3 καλύτερα deals σε αυτά τα λεφτά είναι:

 

Epiphone Les Paul 1959 Standard

Epiphone Les Paul Tribute

ESP LTD EC401

 

Και οι 3 είναι γύρω στα 600, έχουν το σχήμα που θες και καλά ηλεκτρικά + μαγνήτες (Gibson PUs οι 2 πρώτες και SD η 3η), και λίγο έως αρκετά καλύτερα (λιγότερο τυχαία) ξύλα από μια τυχαία Epiphone.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου