Προς το περιεχόμενο

NT Clips


NT Nick Trick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια προσπαθεια σε κατι στοιχους που εγραψα το εκανα σε ενα κοματι με απλα riffακια, μπορουν να γινουν αν το χωρισουμε περισοτερα κοματια. οι στοιχοι μου αρεσαν η μουσικη μπορη να γινει και καλητερη.😎😎😎

 

its rock n roll. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Yannis Methenitis changed the title to NT Clips
  • 2 μήνες αργότερα...
  • 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

εχω αυτα τα τεσσερα κοματακια! στιχοι καλοι! ηταν η πρωτη προχηρη συνθεση, θα τα φτιαξω ολοκληρωσο καλα και θα κανουν θραυση. λιγο η συνθεση, οι στιχοι ειναι καλοι!!! και τα μεγαλα θα τα κανω ξεχωριστα μικρα κοματακια. συνθεση καλη θελη και στιχους μικρες αλλαγες! αυτα παιδες, περιμενω αποψης.

 

 

 

 

 

Επεξεργασμένο από NT Nick Trick

its rock n roll. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με γραφεται στα αρ!ιδια σας σας γραφω και γω στα αρ!ιδια μου! πολυ καιρο κανω αναρτησης χωρις απαντησης... δεν εχω το ταλεντο σας🤣 αντιος νοιζ!!!

  • Λυπάμαι 1

its rock n roll. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Κοιτα, δεν ξερω για τους αλλους, αλλα προσωπικα δεν απαντουσα διοτι δεν εβρισκα τον τροπο να πω αυτο που σκεφτομαι ευγενικα. Μια που ομως δε φαινεσαι ευγενης ο ιδιος, θα σου πω τη γνωμη μου.

 

 Δεν εχεις το παραμικρο ταλεντο, και καποιες (παθολογικες η αλλες ) αιτιες, σε κανουν να μην εχεις καμια συναισθηση του ιδιαιτερως χαμηλου επιπεδου της μουσικης που δημοσιευεις.

 

 Ειδικα το τελευταιο κανει σχεδον βεβαιο το γεγονος πως χανεις το χρονο σου με τη μουσικη. Δοκιμασε κατι αλλο, ζωγραφικη ας πουμε. Δεν ειναι ολα για ολους.

  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου