Προς το περιεχόμενο

istanbul AMSX Σετ πιατίνια και καινούρια ντραμς


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!Είμαι ένας μέτριος ντράμερ που σε λίγο καιρό θα πάρει καινούρια ντραμς.Τι μου προτείνετε γύρω στα 600-800ε με πιατίνια.Χωρίς πιατίνια η τιμή κατεβαίνει καθώς μόνο τόσα μπορώ να διαθέσω ;DΒρήκα στο ιντερνετ ένα σετ πιατινιών istanbul AMSX πολύ φθηνό!Θέλω γνώμες και για τα δύο και απαντήσεις σύντομα! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτά τα χρήματα θα σου πρότεινα να πας σε μεταχειρισμένο κιτ, στο φόρουμ έχει πολλά και αξιόλογα.. Τα συγκεκριμένα πιατίνια δεν τα χω ακούσει, αλλά δεν έχω καθόλου καλή εμπειρία από τις πολύ φτηνές σειρές των μεγάλων εταιριών, συνήθως κάνουν μόνο για φρουτιέρες.. Μτχ λογικά θα βρεις και με πιατίνια.. (έχε κατά νου ότι ένα μέτριο σετ, απογειώνεται με καλά πιατίνια, ενώ το αντίθετο το θάβει το σετ σου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αυτα τα χρηματα πας στο Γαβριλο και αγοραζεις καινουργια και ισως και καποια πιατινια που τα εχω ακουσει και μου φανηκαν καλα.Μαρκα δεν θυμαμαι .Τα σετ του Γαβριλου ειναι εξαιρετικα συν οτι εχουν το καλυτερο σερβις αμεσα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου