Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για επιλογη εξοπλισμου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες.

Εχω καποιους προβληματισμους και θελω καμια γνωμη. Λοιπον εχω μια ibanez rg2550z και εναν spider IV της line6. Η χρηση που κανω ειναι σπιτι και παιζω metal rock και λιγο blues. Αλλα στο μελλον (λεγοντας μελλον 1-2 χρονια) θα ψαχτω για καμια μπαντουλα, οποτε προβες και λοιπα... Σκεφτομαι τωρα να παρω καποιο audio interface για να κανω καμια ψευτοηχογραφηση η να γραφω τπτ ιδεες (τρομαρα μου  ;D) κ σκεφτομουν το pod studio ux1.

Μου μπηκε ομως η εξης σκεψη. Να παρω το pod HD το οποιο μπορω να το χρησιμοποιω σαν interface κ αργοτερα οταν ασχοληθω με προβες κλπ να το εχω σε συνδιασμο με καποιον ενισχυτη (σκεφτομαι πχ τον συνδυασμο pod HD και tech21 power engine). Αυτη η σκεψη μου μπηκε για το λογο οτι γενικα προτιμω την ευκολια του ψηφιακου. Μ αρεσει να εχω ετοιμους τους ηχους σε presets και απλα να τους αλλαζω με ενα κουμπι.

Η αλλη λυση ειναι να παρω τωρα ενα audio interface και αργοτερα να παρω λαμπατο ενισχυτη οταν ερθει η ωρα για προβες κλπ και τα εφφε που θα χρειαζομαι.

 

Ενα αλλο συν ειναι οτι γενικα οποτε φευγω κανενα χωριο η γενικα οπουδηποτε μπορω να παιρνω το pod και να το χρησιμοποιω με ακουστικα.

 

Τι γνωμη εχετε? Με τον συνδυασμο που ανεφερα pod HD & power engine θα μπορω να εχω εναν αξιοπρεπη ηχο. Αυτη η λυση μου φαινεται και πιο οικονομικη και πιο προτιμητεα απο αποψη ευκολιας στη χρηση, αλλαγη καναλιων κλπ.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η γνώμη η δική μου είναι Keep it simple!!!

Αποφάσισε πρώτα εσύ τι θέλεις να κάνεις ακριβώς...Αν θέλεις interface για τον υπολογιστή, πάρε ένα interface...Αν θέλεις καλύτερο ενισχυτή, βάλε εκεί τα λεφτά σου...Κάτι που να τα κάνει όλα και να συμφέρει δεν υπάρχει...

Στη θέση σου (αν έχεις κιόλας και κανένα λαπτοπ) πάρε ένα φτηνό audio interface για να συνδέεις αξιοπρεπώς την κιθάρα σου στο pc, βάλε και κανένα προγραμματάκι (πχ Guitar rig) και για αρχή πιστεύω θα σε καλύψει πλήρως!!!Στο μεταξύ μαζεύεις λεφτα και στο μέλλον παίρνεις κ εναν λαμπάτο ;)

I can change one note and make you cry

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου