yannis37 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 αφου μου εφυγε ο @@τος για την ξυσω (ακομα και με τριβιάκι) ;D της περασα το αστάρι - διάφανο αλλά με πινέλο γιατι λεει δεν μπορουσε να το περασει σε σπρει. το αποτέλεσμα χάλι εντελώς :( οποτε πηρα ενα ματ σκουρο κοκκινο της dudlicolor και την εβαψα. μετά στο λουστρο εκανα μια χοντρη λακια (εκει που ακουμπαει ο αγκωνας μας) μου ετρεξε και πηγα να το σκουπισω ενω ηταν ακομα υγρο.....παρε μια τωρα περιμένω το neck και τα pots apo rockinger για να συναρμολογηθει. εντάξει...μου κάνει... φαινεται και παλιοσειρα ;D ισως στο μέλλον της βάλω ενα άλλο σώμα και σε αυτο να κάνω μαιμουδιές HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 νομιζω οτι με sand & buff θα βελτιωθει αρκετα, ειδικα η πισω οψη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Ωχ, ωχ, ωχ, τι έχεις να ακούσεις απ τον marathon :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 ειμαι ολος αυτια :). απο οτι βλεπω στην φωτο το βερνικι του ειναι σαν πορτοκαλι. ειναι κριμα να το αφησει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Όχι εσύ, ο Γιάννης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 δεν με σωζει τιποτα ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 εξυσα το λουστρο και την περασα αλλο ενα χερι χρώμα .....καλύτερα τωρα. ηρθαν και τα πραγματα απο rockinger και περασα ολα τα ηλεκτρικά και το σωμα ειναι οκ τωρα. τωρα εχω να περάσω τα κλειδιά στο neck και μετα να το περάσω (δεν εχει τρυπες). μετα θα την παω στον μαστορα για τις ρυθμησεις της, να μου λιμαρει και το nut και θα δουμε ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 επρεπε ηδη να εχεις κράξει ;D...........ανησυχώ ::) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 δεν με σωζει τιποτα ;D ;D ;D ;D ;D Μπάααα και εγώ έχω πάθει τα ίδια...το έχω δεί το έργο και έχω δεί και χειρότερα http://www.customshop.gr/?page_id=222 Εάν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις.... ;) επρεπε ηδη να εχεις κράξει ;D...........ανησυχώ ::) Με έπιασες στο γράψιμο ;D ;D Δεν κράζω, συμπάσχω!!! Να υποθέσω ότι δεν τη γυάλισες κιόλας ;D ΥΓ Οι φωτογραφίες (συνήθως) είναι καλύτερες από τη πραγματικότητα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 δεν την γυαλισα, οχι. μην μου πεις οτι πρέπει να περάσω γυαλοχαρτο πριν την γυαλίσω. :( HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση