Προς το περιεχόμενο

Vince Gill-Brent Mason

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Μην τους ακούς αυτούς νε νε , και μετά νομίζεις (νομίζουμε) ότι ακούγονται έτσι οι tele. Αυτοί τις πειράζουν και παίζουν με άλλες κιθάρενε, και μετά κανουνενε ότι παίζουνεne με τις tele!  :D

OMG!!! Εγώ γιατί ψάρωσα πιο πολύ με τα καντράδικα στο 4:27 (πάει είμαι χωριάτης)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν πριν καιρό το είχε αναβάσει ο Superfunk είχα κάνει ακριβώς το ίδιο σχόλιο. Το σόλο του Vince Gill ήταν ουράνιο.

Απο κει και πέρα έψαξα για τους Players αυτή την ομάδα των top session Nashville μουσικών και είδα και άλλα βιντεάκια μ' αυτούς και τον Brent Mason. Είναι καταπληκτικοί.

Επίσης ο Vince Gill είναι μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία και τεράστιος παίκτης και τραγουδιστής.

Α! και παίζει μόνο με πανάκριβα boutique πετάλια για να έχει τον ήχο του. :D

VinceGillsPedalboard.thumb.jpg.eaec47a4bce72153ce172c6404cf24c4.jpg

InfluenSir!

Α! και παίζει μόνο με πανάκριβα boutique πετάλια για να έχει τον ήχο του. :D

:P ... Ύστερα,ψάχνω να βρω το ιδανικό phaser,fuzz,od κτλ, για να φτιάξω ΤΟΝ "ήχο" μου και όλο κάτι με χαλάει και σκέφτομαι μήπως να χτυπήσω κανά boutique πεταλάκι ακόμα, για να ΤΟΝ βρω... και ο τύπος έχει σε 80% Boss πεταλάκια....αλλά έτσι είναι της κοντής της π#*%$@ς, οι τρίχες της φταίνε... :P

και ο τύπος έχει σε 80% Boss πεταλάκια....

Οπως αλλωστε εχει και η συντριπτικη πλειοψηφια των...διασημων....κιθαριστων... ;D (ετσι κι αλλοιως πριν το....ντερνετ και τη δεκαετια του 2000 δεν υπηρχε και τιποτα αλλο που να το βρισκει ευκολα καποιος...ολοι με Boss επαιζαν..... ;D ;D)

Μια χαρα ειναι τα BOSS & αν ξερεις να παιζεις και να βγαζεις ηχο ειναι...δυο χαρες και κατι..... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Τώρα είδα ότι το είχε ανεβάσει παλιότερα ο sf. Δεν πειράζει. Τέτοια βίντεο καλό είναι να ανεβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επίσης ο Vince Gill είναι μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία και τεράστιος παίκτης και τραγουδιστής.

Συμφωνώ απολύτως. Και όχι ότι ο Mason δεν είναι τραγικά καλός κιθαρίστας αλλά κουβαλάει μια σεσιονίλα ρε παιδί μου.

Ενωμοτάρχης

Πως να μην την κουβαλαει ο χριστιανος?

Ειναι ο πιο πολυηχογραφημενος κιθαριστας στην ιστορια της μουσικης.... ;D

Παντως αν ακουσεις τον προσωπικο του δισκο ...τραγουδαει ,και αυτος,σαν αγγελος και γραφει και εξαιρετικα τραγουδια....και δεν εχει καθολου αυτο το..."αποστειρωμενο" που πολλοι σεσσιοναδες εχουν (οχι οι καλοι,οι μετριοι)......τεχνικα παντως απλα ...δεν υπαρχει...(οχι πως ο Gill..δεν....ξερει να παιζει.....αλλα γενικα ολοι,και ο Gill,τον θεωρουν "a cut above the rest",,,)

Ενταξει τι τα θες τι τα γυρευεις.....Nashville....talent by the .....bucket..... :)

Καλημερα!

χωρις να θελω να χαλασω το θεμα ηθελα να πω τα εξης....

καποτε παιζαμε με μια κιθαρα και ειχαμε και τα Boss τα πεταλακια και εναν ενισχυτη και ολα ηταν ροδινα. ξαφνικα.....maple rosewood μαγνητες χορδες πενες ενισχυτες πεταλια μπουτικ ποιος ενισχυτης ετσι ποιο πεταλι αλλιως ποια γεφυρα ποια ποτ κλπ κλπ κλπ....μηπως τελικα ολο αυτο το ανοιγμα μας εκανε κακο σαν μουσικους? Πιστευω πως αν αναλωναμε τις ωρες που συζηταμε για το maple το rosewood τα μπουτικ πεταλια τα true bypass στο να ψαχνουμε τον ηχο μας με αυτα που ειχαμε σιγουρα θα ειχαμε προχωρησει λιιιιιιιγο παραπερα. μηπως τελικα δε χρειαζομαστε τοοοοοοοοοοοοοοοοοσα πραγματα για να απολαυσουμε τη μουσικη μας?

μου ελεγε ενας φιλος προσφατα .....παρε το soldano να σωθεις....μιλαμε για ηχο! ναι ρε φιλε αλλα που θα ανοιξω το soldano για να παιξει? σπιτι μου? ελα να με βρεις στο αυτοφορο μετα. στο προβαδικο? ποιος το κουβαλαει καθε φορα ρε συ?

Ηθικο διδαγμα....μια τελε....ενα overdrive και ενας ωραιος ενισχυτης-fender αν δεν απατωμαι...και δαχτυλα!!!

καποτε παιζαμε με μια κιθαρα και ειχαμε και τα Boss τα πεταλακια και εναν ενισχυτη και ολα ηταν ροδινα.

και ακομα ειναι....trust me........ :)

So while in The Smiths, what effects were in the pedal board?

JM: I had the yellow OS-2 overdrive/distortion pedal, the OD-2 Overdrive pedal; actually that’s how I got the riff to The Smiths song ‘London’, I had the CE-2 chorus pedal, the white GE-6 EQ, the BF-2 purple Flanger and when the very first grey reverb pedal came out, the RV-2, I got that. I still own it. It sounds really good.

εγω καλυτερο ηχο απο αυτον του Johnny Marr δεν εχω ακουσει ακομα,οταν ακουσω θα αρχισω να σνομπαρω και εγω τα...BOSS.... ;D

δεν ειναι κακο να εξελισεται καποιος και να αλλαζει το gear του οταν πραγματικα δεν του κανει πια,κακο ειναι να σνομπαρεις gear που αποδεδειγμενα ειναι μια χαρα για ολες τις χρησεις....

ειδικα στα εφε,ποτε μου δεν καταλαβαινα την...."ποιοτητα" για την οποια καποιοι σκιζουν τα ρουχα τους...αφου....ΕΦΕ ειναι....(αρα..τζιριτζανγκουλες.... ;D εξ'ορισμου και οχι η ουσια του ηχου,η οποια ειναι παντα ο ενισχυτης και η κιθαρα)  τι τρελλενεστε???

οντως στην εποχη μας κυκλοφορουν εφε πολυ πιο ΟΜΟΡΦΑ απο τα BOSS ,τα IBANEZ & τα MXR με τα οποια γραφτηκε το...μισο ροκ ...πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ομως....οχι....

Solega συμφωνούμε απολύτως. Απλώς η υπόθεση έχει πολλά λεφτά πλέον και ο μουσικός εξοπλισμός έχει γίνει χόμπι ακόμη κι από ανθρώπους που ουσιαστικά δεν ξέρουν να παίζουν. Καλώς ή κακώς, δεν το εξετάζω.

Μόνο με πετάλια και ενισχυτές γεμίζεις σούπερ μάρκετ πλέον.

Ωραία ιδέα αυτή btw. Σούπερ μάρκετ που πας κύριος με το καρότσι σου και μαζεύεις gear.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου