Προς το περιεχόμενο

Βόμβος και διακοπή λειτουργίας σε monitor


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας στο εξής ζήτημα:

 

Έχω, εδώ και 3 χρόνια, ένα ζευγάρι μόνιτορ της Samson(μοντέλο Rubicon R5a). Πέρυσι, το ένα μόνιτορ άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα. Αρχικά, άκουγα έναν ξαφνικό βόμβο με διάρκεια 1-2 δευτερόλεπτα. Όταν ο βόμβος τελείωνε, το μόνιτορ επανερχόταν στην φυσιολογική του λειτουργία. Με τον καιρό, ο βόμβος μετατράπηκε σε δυνατό κρότο τον οποίον ακολουθούσε ολιγόλεπτη διακοπή της λειτουργίας και, τέλος, το μόνιτορ έπαψε τελείως να λειτουργεί. Πήγα στην αντιπροσωπεία της Samson, όπου μου είπαν πως υπάρχει σοβαρή ζημιά, η διόρθωση της οποίας ήταν πολύ δαπανηρή. Μου είπαν, επίσης, πως αυτό που συνέβη στο μόνιτορ είναι πολύ σπάνιο, καθώς είχε σχεδόν ολοσχερώς καταστραφεί. Τελικώς, οι τεχνικοί το έφτιαξαν και έκτοτε δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα.

 

Ωστόσο πριν μία εβδομάδα άρχισε να μου κάνει τα ίδια το άλλο μόνιτορ, το "υγιές".. Το ερώτημα: Πρόκειται για αναξιόπιστη εταιρία(Samson), για ελαττωματικά μόνιτορ ή μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος; Τα χρησιμοποιώ, κατά μέσον όρο, 3-4 ώρες καθημερινά. Επίσης, ο χώρος στον οποίο τα έχω τοποθετήσει δεν έχει ιδιαίτερη υγρασία.   

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόκειται για αναξιόπιστη εταιρία(Samson)?

 

 

Με προσφατη εμπειρια με τρεις (3) τελικους ενισχυτες  επαγγελματικης - και καλα - σειρας που παρουσιασαν ολοι (παρολη την καλη και ηπια χρηση) τυχαια και διαφορετικα προβληματα,μαλλον θα ελεγα οτι δεν προκειται και για την πιο αξιοπιστη εταιρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου