Προς το περιεχόμενο

drums help


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά.Αγορασα προσφατα μια ντραμς 505 την φτηνη

 

http://www.thomann.de/thoiw2_sonor_special_edition_505_studio_set_prodinfo.html

 

δε ξερω τη να κανω με το θεμα ηχου(πως θα εχω το καλητερο αποτελεσμα για την αξια των τυμπανων μου).Για τη μποτα σκεφτομαι να βαλω ενα μαξιλαρι ενω για τα τομ και το βαθυ να κουρδισω αρκετα τις πισω πλευρες των τυμπανων και να εχω ποιο χαλαρα τις μπροστα.Επισης σκεφτομαι να βαλω κανενα ring mufler.Λετε να κανει τιποτα?εχετε να προτεινεται κατι αλλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχήν με γεια! Λοιπόν, επειδή υποθέτω ότι τα δέρματα που ήρθαν με το σετ σου δεν είναι και τα καλύτερα, αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αλλάξεις.

Το δεύτερο είναι να βρεις κάποιον με εμπειρία να σου δείξει μερικά πράγματα σχετικά με το κούρδισμα, γιατί είναι το βασικότερο στον ήχο των τυμπάνων, και με τον καιρό θα διαπιστώσεις ότι όσο περισσότερη εμπειρία αποκτάς στο κούρδισμα, τόσο λιγότερο θα χρειάζεται να καταφεύγεις σε λύσεις όπως μαξιλάρια, O-rings κ.λπ.

 

Εδώ μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που μπορείς να φανταστείς - ίσως και περισσότερες από όσες χρειάζεσαι - αλλά έχε υπόψη σου ότι δεν υπάρχουν απόλυτοι κανόνες. Το θέμα είναι να είσαι ικανοποιημένος εσύ από τον ήχο σου, και κυρίως από τον ήχο που βγαίνει μπροστά από τα τύμπανα (ή που παίρνουν τα μικρόφωνα).

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω! Πρώτο βήμα θα ήταν να αλλάξεις δέρματα! Τεράστια η διαφορά σε θέμα ήχου και αίσθησης στο παίξιμο.!

www.myspace.com/nathanlyk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου