Stinky Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Μολις τελειωσαμε ενα ακομη κομματακι. Αν θελετε ακουστε το. Καθε παρατηρηση και σχολιο ευπροσδεκτο. Ελπιζω να σας αρεσει. http://soundcloud.com/minister-zed/toolate Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Είναι πολύ ωραίο. Καλοκαιρινό, δροσερό, μελαγχολικό. Η παρατήρηση που έχω είναι η εξής: Το κομμάτι το ακούω εμπορικό με την έννοια ότι θα μπορούσε να παιχτεί άνετα σε καλοκαιρινά lounge μπαράκια (με ένα χορευτικό ριμίξ, άνετα και σε κλαμπ). Υπό αυτό το πρίσμα (και μόνο) το σόλο της κιθάρας είναι αχρείαστο και δημιουργεί κοιλιά και αυξημένη διάρκεια, στοιχεία που είναι μείον για το είδος. Αν ο σκοπός σας είναι μη εμπορικός, η παρατήρηση δεν ισχύει. Έδιτ: στο 1:26 έχει μια αρκετά εμφανή παραφωνίτσα της τραγουδίστριας που θέλει σιάξιμο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο και το ακουσες Jazzjoker. Ο σκοπος μας ειναι να κανουμε ομορφες μουσικες και οτι βγει. Δεν στοχευουμε πουθενα. Εχεις δικιο για την παραφωνια και σευχαριστω για την επισημανση, θα διορθωθει αμεσα! Γενικα πιστευεις οτι η κιθαρα δεν κολαει με τετοια κομματια? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 ωραίο καμμάτι έιναι, συμφωνώ όμως και εγώ ότι η κιθάρα είναι παράτερη σε τέτοιου είδους τραγούδια ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Γενικα πιστευεις οτι η κιθαρα δεν κολαει με τετοια κομματια? Από τη στιγμή που αυτά τα κομμάτια απευθύνονται σε ένα μάλλον ευρύ κοινό που τα βαριέται τα σόλα, θα έλεγα δεν κολλάει. Προσωπικά, σόλο κιθάρα μου αρέσει να ακούω σε κομμάτια με τζάζικη αρμονία και γκρουβαριστό μπιτ (μιλώντας πάντα για το ευρύτερο είδος). Αλλά και πάλι, όχι πολλά μέτρα. Όπως ανέφερα και πριν, αν το κομμάτι έχει εμπορικό σκοπό (που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχει) αυτό που θέλεις είναι easy listening, ευκολόπεπτο αλλά και ωραία φωνή/μελωδία μαζί. Νομίζω ότι το έχετε πετύχει αν φύγει το σόλο της κιθάρας ως έχει. Εναλλακτικά θα μπορούσε να αντικατασταθεί (λέω τώρα μια ιδέα) με μια κιθάρα με μπόλικο delay η οποία να παίζει κάτι μεταξύ αρμονίας και μελωδίας για κανά 8άμετρο. Εν ολίγοις θα έμενα μακριά από αυτοσχεδιασμούς. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση