Προς το περιεχόμενο

¶λεξ Μεχισβίλι


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το γνωστό σε όλους μας τραγικό γεγονός της εξαφάνισης του μικρού ¶λεξ Μεχισβίλι από ότι φαίνεται έχει αρχίσει να μπλέκεται πολύ. Τι γνώμη έχετε εσείς?

 

Και κάτι άλλο, Καλά, τώρα το έμαθαν όλοι ότι υπάρχει βια στα σχολεία και μεταξύ των ανηλίκων? Καλά μας δουλεύουν όλους? Αυτά τα Μ.Μ.Ε. πάντα βρίσκονται προ εκπλήξεως.

τύχη ευνοεί τους τολμηρούς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω συγκεκριμένη άποψη, καθώς τα στοιχεία που ξέρουμε είναι πολύ λίγα, κι εγώ επιπλέον δεν έχω παρακολουθήσει και τόσο στενά την υπόθεση. Προφανέστατα εύχομαι όλα να πάνε καλά, και λυπάμαι απίστευτα για όλον αυτόν τον πόνο, αλλά έχω φτάσει στα όριά μου πλέον με τις ειδήσεις! Δηλαδή ΗΜΑΡΤΟΝ, δεν είναι δυνατόν να αναλύουμε αυτό το θέμα 40 ώρες την ημέρα! ΔΕΝ υποβαθμίζω την τραγικότητα της κατάστασης, ούτε κατά διάνοια, αλλά α) το να ευτελίζουμε ένα τέτοιο θέμα, β) το να αδιαφορούμε για όλα τα υπόλοιπα και γ) το να προσπαθούμε να δείξουμε τι καλοί που είμαστε μιλώντας συνέχεια για αυτό, όλα αυτά είναι πλέον πέρα από κάθε όριο.

 

Τέλος πάντων, εύχομαι να βρεθεί το παιδί και να είναι καλά, και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Είναι δραματικό να προκαλείται τόσος πόνος χωρίς κανένα λόγο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω με το Μενέλαο και θα προσθέσω ότι πέρα από την εμετική ψευτοσυμπονετική συμπεριφορά των ΜΜΕ και την εξωφρενική ανάλυση του θέματος στα δελτία ειδήσεων, έχω εκνευριστεί αφάνταστα με την ηλίθια ψευδαίσθηση των δημοσιογράφων ότι αυτοί κάνουν την πραγματική έρευνα και ότι η αστυνομία κάθεται! Και να κάθεται η αστυνομία δηλαδή, ποιός τους διόρισε Σέρλοκ Χόλμς και παίρνουν καταθέσεις, ψάχνουν και σκαλίζουν τα πάντα; Ας συνέλθουν λιγάκι! :evil:

 

Κι εγώ εύχομαι με τη σειρά μου να ζει το παιδί και να τελειώσει ο πόνος για το ίδιο και την οικογένειά του...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι όντως....

 

Συν το γεγονός ότι είναι ξεδιάντροπο να προσπαθούν τα κανάλια να βγάλουν λεφτά με τον πόνο της οικογενείας.....Γιατί όπως είναι γνωστό το κλάμα πουλάει πολύ στην τηλεόραση....Ειδικά ήταν απαράδεκτο τις πρώτες μέρες της έρευνας όταν έψαχναν στα θεμέλια τέλος πάντων του σπιτιού να είναι απο πάνω μιά κάμερα και να εξευτελίζει στην ουσία όλη την υπόθεση....

 

Ντροπή και αίσχος...(το εννοώ...)

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως η μητέρα του απιδιού έχει σταθεί σοτ ύψος τις και ουτε βγένει στις τηλεοράσεις να κλέει και να οδήρετε ούτε να βρήζει αυτούς που θεωρούντε μέχρι στιγμής ένοχη, και εδώ που τα λέμε αν τελικά τα παιδιά το έκαναν δεν φταίνε αυτα αλλά οι γονείς τους και όλοι εμείς που είμαστε αδιάφοροι προς αυτά τα παιδια και τα κατηγορούμε χωρίς να σκεφτόμαστε ότι και εμείς σημβάλουμε στο να γίνουν αυτά τα παιδιά έτσι.

τύχη ευνοεί τους τολμηρούς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως η μητέρα του απιδιού έχει σταθεί σοτ ύψος τις και ουτε βγένει στις τηλεοράσεις να κλέει και να οδήρετε ούτε να βρήζει αυτούς που θεωρούντε μέχρι στιγμής ένοχη' date=' και εδώ που τα λέμε αν τελικά τα παιδιά το έκαναν δεν φταίνε αυτα αλλά οι γονείς τους και όλοι εμείς που είμαστε αδιάφοροι προς αυτά τα παιδια και τα κατηγορούμε χωρίς να σκεφτόμαστε ότι και εμείς σημβάλουμε στο να γίνουν αυτά τα παιδιά έτσι.[/quote']

 

off topic και τελειως φιλικα..alkia μαθε λιγο ορθογραφια ρε..καθε φορα που κανεις ποστ μετραω απο συνηθεια ποσα πολλα ορθογραφικα εχεις κανει...τελειως φιλικα ετσι; :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου