Προς το περιεχόμενο

Δημητρα Γαλανη & Βασιλικος Σακκας στο ΒΕΑΚΙΟ


pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχθες βραδυ ανηφορησα στο Βεακιο για να ακουσω μια ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ  μου τραγουδιστρια την Δημητρα Γαλανη μαζι με τον εξαιρετο Βασιλικο Σακκα (τραγουδιστη των Raining plesure )

TO show αρχισε περιπου 21:45 με εισαγωγη ντουετου Βασ+Δημ οπου σε προδιεθετε γι'αυτο που ακολουθησε.Εκπληκτικα φωνητικα ,πολυ καλη ηχητικη (πλην 2-3 σημειων που ο ενας κιθαριστας ''ξεφυγε'' σε εντασεις και καταιγισμο νοτων στα σολα του ) Μαεστρος ο Γ.Ζαχαριου (πιανο -keyboards ,Additional keyboards ,programming o Ταλαντουχος και για λιγο συμπαιχτης μου Βασιλης Τριανταφυλλοπουλος , τυμπανα ο Σεραφειμ Γιαννακοπουλος (μπασο & τις 2 κιθαρες δεν τα συγκρατησα .Λοιπον αξιζε τον κοπο...η Δημητρα φοβερη ο Βασιλικος απο αλλο Πλανητη

Χαρηκε το αυτι μου ΦΩΝΑΡΕΣ ...τι να πρωτο πω .Η μπαντα πολυ καλη με μοντερνο κυριολεκτικα παιξιμο+ ηχο τα ''εχωσαν'' εκει που επρεπε το κοινο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ 2-3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝΟ απο την Δημητρα .Βασιλικος εχει μια φωνη που σε καθηλωνει με την ευαισθησια της τισ ''ψηλες του νοτες '' και παρ'οτι ηταν με ιωση τα ''εσχισε''τα κομματια .

Ειπαν το κλασσικο ρεπερτοριο της Δημητρας και μια σειρα ξενα οπωs : you are my destiny κλπ

πολυ ωραια ντουετα με δυο τραγουδια σ'ενα  (το γνωστο κολπο της Γαλανη ) .

Φιναλε το '' ζω μετα απο σενα ζω '' σε beat εκδοση  οπου και τα εχωσε η μπαντα .

Σαν ντραμμερ  να πω για το παιδι που επαιζε (Σ.Γιαννακοπουλος ) στιβαρο παιξιμο ,σταθερος ,

χρησιμοποιουσε και λαπτοπ με λουπες ,διαβαζε παρτα ηταν οτι επρεπε γι'αυτο που εδωσαν .

Το σετ ηταν ενα μιγμα απο διαφορετικα χρωματα (η κασα εγραφε μπροστα Pearl .πολυ καλη παρουσια ο τυπος ειναι και μικρος θα παει μπροστα με λιγη τυχη .Αυτα τα ολιγα παιδια καλημερα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολυ που περιεγραψες την ομορφη βραδια που περασες στο Βεακειο.

Αξιζει να διαβαζουμε περιγραφη συναυλιας απο εναν μουσικο του δικου σου ακουστικου επιπεδου. Ειναι επισης ωραιο να διαβαζω οτι περασες ομορφα.

Νασαι καλα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΣΥ December πρεπει να σχοληθεις με το ''γραψιμο '' πιο σοβαρα ..πραγματικα ξερεις να γραφεις και κυριως με ευγενεια ...ευχαριστω για την απαντηση ( απ'οτι ειδες εισαι ο μονος μεχρι τωρα )

Καλημερα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου